Forumet - Värt att köpa ett gymkort för 2000kr?

Värt att köpa ett gymkort för 2000kr?

264 0 20
Tja, tänkte börja på boxning nästa vecka. Har redan gymmat i typ ett och ett halvt år, men jag vill testa något nytt.

En gång så var jag med på ett boxningstränings pass, det var så sjukt jobbigt, men riktigt kul. Jag ska träna boxning 3 gånger i veckan, och vad jag undrar, är att om det skulle vara värt det att köpa ett nytt gymkort för 2000 kr och träna på gym, samtidigt som jag går på boxning. Skulle man orka det tror ni? Köpa ett gymkort och bara träna där 2 gånger i veckan? Jag är ganska orolig för att jag ska tappa massa muskler. Eller ska jag istället köpa ett par hantlar och köra hemma på dom musklerna man inte så ofta tränar på boxning, typ biceps? [smile]

Hoppas ni orkar läsa [blush]

Spana också in:

Yogi:


per månad?! [chocked]

men annars tycker jag att styrketräning ger klart mkt bättre resultat om du gör det på gym än hemma. går knappt att jämföra. och sen ger inte boxning en såååån allroundträning så det är nog bra att komplettera med gym :) du lär nog tappa muskler om du bara kör boxning.
Yogi:

Man tränar hela kroppen alltså? Men det är väl mycket uthållighet man tränar på boxning. Jag vill gärna ha mer volym och styrka också.


Det kommer, det är väldigt varierande övningar i boxning och långt ifrån alla är uthållning, om du ska gymma ska du inte träna boxning 3 dagar i veckan.
Yogi:

En gång så var jag med på ett boxningstränings pass, det var så sjukt jobbigt, men riktigt kul. Jag ska träna boxning 3 gånger i veckan, och vad jag undrar, är att om det skulle vara värt det att köpa ett nytt gymkort för 2000 kr och träna på gym, samtidigt som jag går på boxning. Skulle man orka det tror ni? Köpa ett gymkort och bara träna där 2 gånger i veckan? Jag är ganska orolig för att jag ska tappa massa muskler. Eller ska jag istället köpa ett par hantlar och köra hemma på dom musklerna man inte så ofta tränar på boxning, typ biceps? [smile][smile]


Ja, klart du orkar det. Personligen skulle jag fortsätta medlemskapet på gymmet. Jag kör båda delarna iaf.lalalaa:

Apropå det, vart kan jag köpa en sådan stång?


http://asp.budo-fitness.se/content/667.asp