Forumet - Värt att skaffa sömntabletter?

Värt att skaffa sömntabletter?

3031 0 59
Har svårt att somna in, vaknar ej på natten utan jag har svårt för att somna. Har testat sånna man kan köpa i mataffärer men de har ej funkat.

Jag blir inte trött förrän 00/01, och jag har jättesvårt att ta mig upp på morronen dagen därpå vilket inte är så konstigt, och jag har hög frånvaro från skolan pga detta.

Om man vill ha sömntabletter, vart ska man vända sig då? Måste man gå till typ BUP för att få det eller?

Tror ni jag får det eller måste man ha ännu jobbigare problem med sömnen?

( jag kan även tillägga att jag har jävligt svårt för att sväljta tabletter, brukar inte ens kunna svälja en halv Ipren typ. vilket såklart skulle göra det svårt, men om jag vet att det iaf gör så jag somnar skulle jag nog klara det ändå :> )

JAG HAR ANVÄNT SÖKFUNKTIONEN men hittade ej svar på mina frågor.

Spana också in:

xKiTTiEHx:

Tror du att mina anledningar "räcker" då eller så? Och måste föräldrarna godkänna det?


Liksom först och främst kommer de skicka med husmorsboken och be dig göra allt som står där. de kommer fråga om du äter och rör dig tillräckligt. hur du mår och vad du tänker innan du somnar[y] så det är inte sääkert att du får tabletter direkt, men det är lätt[y] de kommer antagligen ge dig typ propavan eller theralen tror jag (och de har jag käkat 12 av utan att somna..) men de kanske funkar för dig[smile]

helt klart värt att höra av sig till vårdcentralen och se vad de kan göra! sömnproblem är vanligt.
Ja du går till BUP för att få det, iaf om du är under 18. Jag hade vart hos soc och minimaria och skit innan så fick piller vid andra besöket hos BUP. Men dom kommer att whina om sömnhygien osv, dvs att du ska röra på dig, lugna ner dig 2-3 timmar innan du ska sova, testa dricka varm dryck tex kamomill te osv. Testa allt det innan, annars kommer du bara få massa whine om att du inte vill sova tillräckligt osv. Funkar det verkligen inte nöj dig inte med möten hur du mår. Och får du theralen(rosa piller) hälsa att dom kan ta dig i röven och kräv nya. theralen har som bieffekt att du blir asdizzy dagen efter ungefär som att du sover osv. propavan är way bättre men som dom flesta sömnpiller verkar dom mindre och mindre efter ett tag, då får du dubbla dosen eller försöka sova utan piller varannan dag så håller effekten i sig.