Forumet - Värt o rymma?

Värt o rymma?

672 0 30

Spana också in:

kachin:

Vad är det du har tröttnat på? Och som ingen förstår?

Typ allt som existerar i mitt liv. Men endå så är allt så jävla jobbigt. Min morsa fattar ingenting , Min farsa bor hos en polare min brorsa är borta och ska gå till skolan och har inget jävla val. så jävla irriterande. allting så jävla dramatiskt. hade bara tänkt o gömma mig ett tag. Låter jävligt dumt men så svårt att säga. Och trivs inte ens i det här jävla området. Men ser detta mer som en utväg ist för en hängning typ. EDIT:  Ingen förstår hur jag känner . Har varit borta från skolan ett tag också. Men endå så orkar jag inte mer. Mitt liv skulle kunna bli en bok. Vill bara vara borta från detta. Ingen som jag vill prata med heller. Ska egentligen börja skolan på mån. så hade tänkt dra t en kompis sedan rymma.

rekerrk: Typ allt som existerar i mitt liv. Men endå så är allt så jävla jobbigt. Min morsa fattar ingenting , Min farsa bor hos en polare min brorsa är borta och ska gå till skolan och har inget jävla val. så jävla irriterande. allting så jävla dramatiskt. hade bara tänkt o gömma mig ett tag. Låter jävligt dumt men så svårt att säga. Och trivs inte ens i det här jävla området. Men ser detta mer som en utväg ist för en hängning typ. EDIT:  Ingen förstår hur jag känner . Har varit borta från skolan ett tag också. Men endå så orkar jag inte mer. Mitt liv skulle kunna bli en bok. Vill bara vara borta från detta. Ingen som jag vill prata med heller. Ska egentligen börja skolan på mån. så hade tänkt dra t en kompis sedan rymma.
kram t dig. hoppas det blir bättre


S3ON: Missing people kommer nog att sprida informationen på facebook samt vara ute på skallgång.. Dina anhöriga kommer vara oroliga och inte kunna sova om nätterna.. 

Hur gammal är du ens?  

Det är bland annat det som är jävligt jobbigt. Jag vill inte såra min nära o kära. Vill bara bort från allt. det är det som gör det allt för svårare. Så jävla jobbigt. 
rekerrk: Typ allt som existerar i mitt liv. Men endå så är allt så jävla jobbigt. Min morsa fattar ingenting , Min farsa bor hos en polare min brorsa är borta och ska gå till skolan och har inget jävla val. så jävla irriterande. allting så jävla dramatiskt. hade bara tänkt o gömma mig ett tag. Låter jävligt dumt men så svårt att säga. Och trivs inte ens i det här jävla området. Men ser detta mer som en utväg ist för en hängning typ.
Hmm, du har inte funderat på att prata med någon annan, kurator t.ex?
Rymning är nog en ganska kortsiktig lösning på det du har problem med.. liksom, det kommer vara skönt när du gör det men förr eller senare måste du ju ändå tillbaka. Kommer dina problem ha löst sig då? Jag är absolut ingen expert på detta men det du verkar ha problem med löser man nog bättre av samtal med en person som jobbar med sånt. 
Tror att bara prata med någon som du inte har en relation till sen innan, som inte dömer eller något, kan vara ganska befriande.
kachin: Hmm, du har inte funderat på att prata med någon annan, kurator t.ex?
Rymning är nog en ganska kortsiktig lösning på det du har problem med.. liksom, det kommer vara skönt när du gör det men förr eller senare måste du ju ändå tillbaka. Kommer dina problem ha löst sig då? Jag är absolut ingen expert på detta men det du verkar ha problem med löser man nog bättre av samtal med en person som jobbar med sånt. 
Tror att bara prata med någon som du inte har en relation till sen innan, som inte dömer eller något, kan vara ganska befriande.
Har gjort det och känns bara jobbigt.  Vill inte berätta för en kurator om mina kännslor osv.
S3ON: Hur gammal är du?! 
Minderårig. 
Hade gärna slutat skolan och kunna tänka klart och sedan försöka ta del för del.¨
Fast går i högstadiet.


kachin: Förstår att du inte vill.. 
Hmm ja du är ju rätt så ung. Tycker i alla fall inte du ska gå runt och bära på allt själv. Det blir oftast lättare om man delar det med någon. Någon via internet kanske, till en början..
A Men grejen är att jag har bara min barndoms kompis som jag snackar med hela tiden.

Och känner ingen sån relation att berätta saker sådär. Så jag vet inte vad jag ska göra.

Vill ju rymma eller så fast vågar inte för att jag inte vill såra någon. Typ värsta tillfället i mitt liv. Allt som jag varit med om känns typ som om ... ah går typ inte o förklara.

gud ger de svåraste uppgifterna till sina starkaste krigare.
Att allt känns superjobbigt nu, det suger såklart. men ingenting kommer bli bättre av att fly från problemen (bokstavligen, denna gång) utan det enda sättet att ta sig igenom det är att ta ett djupt andetag föratt samla sig och sedan bara ta tag i allt och försöka se lösningar. försök ta hjälp av kurator, bris eller jourhavande kompis. det blir bättre, men bara om du kämpar för det. kram :)