Forumet - Växa ifrån favoritband.

Växa ifrån favoritband.

939 0 19
"Visst, det finns band man helt enkelt växer ifrån, men det brukar ta betydligt längre tid än det mardrömstempo man ser i forum och liknande. GHOST är ett riktigt bra exempel. Jag vet inte hur många jag sett som kysste deras fötter i början, köpte allt och tjatade sig fördärvade för att sedan sälja allt de köpt och hävda att det här aldrig var bra. Ett beteende jag aldrig kommer att förstå."

Spana också in:


Pegasus: "Visst, det finns band man helt enkelt växer ifrån, men det brukar ta betydligt längre tid än det mardrömstempo man ser i forum och liknande. GHOST är ett riktigt bra exempel. Jag vet inte hur många jag sett som kysste deras fötter i början, köpte allt och tjatade sig fördärvade för att sedan sälja allt de köpt och hävda att det här aldrig var bra. Ett beteende jag aldrig kommer att förstå."
Jag sökte på Ghost här i forumet och detta är vad som kom upp. Hur TUSAN kan man växa ifrån det bandet? Deras nya album är ju helt storslaget. Vi behöver en gedigen ghosttråd här på UM. 
Alltså jag har ju i mitt musikaliska liv tenderat att nöta vissa band och artister väldigt hårt under perioder och identifierat mig ganska starkt med den musik vid vissa tillfällen i mitt liv. När jag sedan lyssnat till förbannelse på musiken i fråga  och livets övriga omständigheter också har förändrats har jag släppt det aktuella bandet och gått vidare till något nytt. Inte som att jag övergett det men betydelsen blir inte lika stark för mig även om jag kan fortsätta lyssna på det men på en sundare nivå.

Således spelar jag inte Svenska akademien, Pearl Jam eller Iron Maiden lika mycket som när jag var 15-16 år men jag nynnar ändå gärna med när Det pågår ett krig i ditt köpcenter, Black eller Afraid To Shoot Strangers drar igång. Just genom detta (tror jag) tämligen vanliga sätt att konsumera musik blir också dessa gamla låtar till glada eller smärtsamma minnesportaler till den tid i mitt liv när Ten gav mig så mycket till exempel. Den enda artist som alltid har legat på en ganska jämn lyssningsnivå för mig genom alla år från att jag var ungefär 11 år är min gamla trotjänare till avatar i Johnny Cash, i övrigt är man ju en våldsam periodare när det gäller musik.