Forumet - vafan gör jag ?

vafan gör jag ?

757 1 3

Mitt ex och jag gjorde slut i november. Han sårade mig, på det mest oacceptabla sättet. Min Bästa vän visste hur dåligt jag mådde, orkade inte med mig själv där ett tag, och hon sa att han var en skitstövel osv och hon hjälpte mig faktiskt upp till toppen. Älskar hennes familj för där är det som ett andra hem.

idag, fick jag reda på en annan vän att dom hade varit med varandra alltså legat, min bästa vän nekade det först och sen när vi prata om det erkände hon det. Hon mådde dåligt över det och hade tänkt och berätta för mig. Och jag sa nästan inget, förutom att jag trodde jag kunde lita på henne och att ja trodde faktiskt inte att hon skulle kunna göra sånna saker osv.

Jag vill inte tro att det är sant detta, mår sjukt dåligt över ALLT, jag vill inte förlåta för jag vet att hon inte hade berättat för mig annars men vill ändå inte förlora henne... Vad gör jag? åh..

Förlåt henne.

Det var otroligt lågt av henne, men är hon verkligen din bästa vän så bör det vara något du kan leva med. Speciellt om hon på riktigt mådde dåligt över det.

Jag har varit med om en väldigt liknande situation, så vet på ett ungefär hur du känner. 

Är hon en riktigt bra vän är det inte värt att förlora henne över något sånt här. 

Förlåta är nog de man ska göra.

Fast jag vet att jag aldrig skulle kunna göra det. Jag vill bara ge dig en kram och försök att inte dras in i negativa tankar för mycket! <3 Just nu kanske det känns lite som om världen går under men det kommer bli bättre, hold on <3 Du är inte ensam