Forumet - Våga dela rum med någon

Våga dela rum med någon

645 0 14
Jag åker mycket på frivilliga arbeten, har alltid lyckats ducka för att dela rum med dom som jag jobbar med men icke denna gång. Så nu ska jag dela rum med en främmande person och det är inte det som skrämmer mig utan det som skrämmer mig är att jag sover väldigt dåligt på grund av smärta m.m vilket jag gör att jag kan prata högt i sömnen men också gå i sömnen okontrollerat. Och är livrädd för att detta ska hända när jag delar rum med denna person what do I do?  

Spana också in:

berätta det för den du bor med. chansen är stor att den förstår och inte bryr sig. när jag var på utbildning i en annan stad delade jag rum med två andra, jag var supernervös och förklarade att jag har svåra sömnproblem och oftast inte kan somna om jag inte kollar på film. de tog det helt lugnt och erkände att de också har svårt att somna på andra ställen. en av dem pratade i sömnen, en annan snarkade. helt lugnt. det är mysigt att dela rum.
Personligen är jag inte så där särdeles intresserad av att dela rum med främling främst av samma kön. Kompisar är självklart helt ok. Men som ett direkt svar på din fråga. Om någon pratar i sömnen? Tveksamt. Har iof sig aldrig varit ute för detta. Betydligt värre är det med någon som snarkar hela jävla natten igenom. Finns inget som kan göra mig mer irriterad. Kan lätt sova en hel natt med ex stereon på på svag volym men att sova i samma rum som någon som ligger och snarkar? No no no..