Forumet - Våga flirta! Vill du vara med?

Våga flirta! Vill du vara med?

1625 0 43
Hej!

Jag tänkte bilda en liten grupp för tjejer, "Våga flirta". Tanken är att vi ska stötta varandra till att våga lite mer, kort sagt. Att våga i allmänhet, och att våga flirta i synnerhet, kanske man kan säga. Och då handlar det om allt som har med det att göra, där t ex självförtroende och självkänsla lär vara en stor del. Men självklart får ni komma med idéer på vad ni vill att gruppen ska handla om - vi skapar den ju tillsammans.

Tanken är att vi alla skriver i en blogg, som ni får adressen samt inloggningsuppgifterna till när ni skriver till mig, och sedan svarar på varandras inlägg bland kommentarerna och där diskuterar det som tas upp i inlägget. Ni kan skriva om upplevelser och erfarenheter, men också om sådant ni grubblar över och vill ha tips om, eller skriva tips till andra.

Om ni tycker det låter intressant får ni gärna maila [email protected]

Kram

Spana också in:

isola:

Är du kvar på 1800talet? I detta århundrade så tar båda könen initiativet och vi använder oss av portabla telefoner.


Nej jag är inte kvar på 1800-talet, jag ställde bara en fråga. isola, du är verkligen på hugget nuförtiden. [confused] Du som förut kritiserade mig angående om ragg osv.

Om du säger att tjejer vill lära sig ragga,här får ni en video:Denna bok gäller både för killar och tjejer. Få ligg nu och gör några killar glada. [smile]
Tycker tjejer flörtar för försiktigt. Så fort jag är ute med tjejvänner får jag höra att flertal tjejer raggat på mig under kvällen, men som jag inte alls märkt.

Så mitt tips till er är att lär er av killarna och var mer tydliga om vad fan ni håller på med och vill. [cute]