Forumet - Vågar inte ta kontakt med honom

Vågar inte ta kontakt med honom

5634 1 48
Jag vet att det här kan låta knäppt men jag är kär i en kille jag faktiskt aldrig har träffat. Jag har lagt till honom som vän på facebook och gillat en av hans bilder, vilket var jobbit nog. Han gillade tyvärr ingen av mina bilder eller har inte tagit kontakt med mig på något sätt.
Problemet är att jag är helt galen i honom för jag vet att han är en fantastisk kille. Jag vet verkligen inte hur jag ska kunna ta kontakt med honom. Jag vill ju inte vara för på, och jag har alltid varit en blyg och tillbakadragen tjej som väntar på att killen ska ta första steget. Snälla någon, hjälp mig. Hur ska jag kunna ta kontakt med honom och få honom intresserad???

Spana också in:

hannz:

g la till honom på fb eftersom att jag inte visste något annat sätt att ta kontakt med honom. Ni kanske också undrar hur jag vet vem har är och han är kompis med mina kusiner :)


Då vet han ju vem du är, säg hej bara. I chatten. Ba hej :) ska du träffa kusinerna nåt
hannz:

Problemet är att jag är helt galen i honom för jag vet att han är en fantastisk kille


när man inte träffar någon man är intresserad av, så kan man förhöja denna person överdrivet mycket. så brukar jag göra, o har hört om kompisar som gör samma sak.

när du sedan träffar honom kommer du känna lite grann: "jaha, var det inte mer än såhär".

så se till att träffa honom på något sätt! så kommer du få dig en riktig bild av honom
isola:

Då vet han ju vem du är, säg hej bara. I chatten. Ba hej :) ska du träffa kusinerna nåt


Jag brukar träffa mina kusiner några gånger per månad men killen är aldrig där när jag är där.
Jag vet faktiskt inte om han vet vem jag är, han känner nog igen mig och så, vilket är bra, men tycker han inte att jag är konstig om jag bara helt plötsligt skriver hej i chatten?
mopsen:

JAG LA TILL HONOM


U GO GIIIRL!!!
Spännande vad han ska svara

hannz:

men tycker han inte att jag är konstig om jag bara helt plötsligt skriver hej i chatten?


Näe, han tycker nog att du är konstigare om du inte presenterar dig när ni nu knappt vet vilka ni är. Eller han inte vet vem du är då.
retzler:

när man inte träffar någon man är intresserad av, så kan man förhöja denna person överdrivet mycket. så brukar jag göra, o har hört om kompisar som gör samma sak.när du sedan träffar honom kommer du känna lite grann: "jaha, var det inte mer än såhär".så se till att träffa honom på något sätt! så kommer du få dig en riktig bild av honom


Ja det är sant! Men jag vet verkligen inte hur jag ska kunna träffa honom :/
hannz:

;) men om jag nu skulle ta kontakt med honom och skriva hej i chatten, hur skulle man gå vidare i konversatonen? :)


Beror på vad han skriver, men det flyter nog på sen. Typ hej blabla ja det är jag som är amanda som känner X och Y som är mina kusiner, tänkte bara så du inte trodde att jag var någon okänd som la till dig blabla.
hannz:

Ja så kan man ju också se det, haha ;) men om jag nu skulle ta kontakt med honom och skriva hej i chatten, hur skulle man gå vidare i konversatonen? :)


Försök bara vara allmänt glad och inte alltför desperat. Börja snacka om lite vad som helst. Sålänge du är snygg så är killar rätt enkla.

mopsen:

Kan man ragga så på fb?


Man kan ragga hur som helst på fb.