Forumet - Vågar jag bjuda ut henne?

Vågar jag bjuda ut henne?

541 0 15
Jag är upp över öronen förälskad i en tjej i min klass. Vi är båda 17 år. Hon vet att jag är kär i henne och det har hon gjort sedan i November.

På senaste tiden har jag snackat ganska mycket med henne :) I Söndags så ville hon att jag skulle komma till ehnnes fortbollsmatch som ska var apå Lördag och titta på och ta kort, men jag sa att jag inte vågar gå själv och att jag nog inte kan skaffa någon att gå med, hon blev lite ledsen [cry] Men men... I Måndags så ville hon att jag skulle göra henne sällskap i matsalen, det gjorde jag [bigsmile] Och i Tisdags (Alla Hjärtans Dag) så fick hon en bukett blommor av mig, hon tyckte om dem väldigt mycket och gav mig en kram [blush][love] Hon har också börjat vara inne på Skype mer nu, för att chatta / prata med mig. Förr så brukade hon gå in typ 1 gång i veckan (typ söndagar) men nu har hon varit inne 5 dagar i rad och pratat med mig :)

I Skype så har jag chattat med lite random folk fårn andra länder, och de har bjudit in henne till gruppchatten där de "okända" folket skämme rut mig hela tiden, hon kan även se allt "gulligt" jag har skrivit där om henne :3 Hon vet hur man lämnar chatten och hon kan göra det när hon vill, men det gör hon inte. Tror ni att det kan vara ett tecken på att hon gillar mig, för varför skulle hon liksom annars stå ut med att folk helt random snackar med henne där, sms:ar henne och ringer henne och ger henne meddelanden innehållande massa pinsamma saker om mig och massa gu,ligt jag sagt och så...

Det finns ganksa mycket mer att skriva men jag vill inte tråka ut er ;)

Vad tycker ni? Ska jag bjuda ut henne?

Förlåt för stavfel och grammatiska fel, jag var trött när jag skrev detta

Spana också in: