Forumet - VÅgar jag satsa/lita?

VÅgar jag satsa/lita?

185 0 9

Spana också in:

lismoh:

jag har hört tals om ett nytt företag, som hjälper en att satsa på sina äffarsidé. Vågar jag lita på detta företag och ge mitt allt?


Vad menar du med att dom hjälper en att "satsa på sina affärsidé"? Hur gör dom det rent praktiskt? Hur som helst skulle jag inte göra ett skit utan att skaffa ett patent först.

IMO har du en bra idé så borde du starta ett bolag, skaffa fram patent och sedan söka investerare. Konsultera med en kunnig.
Jo fast nu förstår du inte riktigt. Detta är ett helt nytt koncept så det verkar främmande. Men det verkar verkligen jätte bra. MEn självklart är jag inte helt säker. Kolla på deras hemsida om du vill. [länk raderad]. Jag tycker det verkar som det går att lita på och jag har pratat med några som jobbar där. Men vill gärna ha andra åsikter!
[företagsnamn raderat] är en företag som ger er den möjligheten som ni behöver om ni vill satsa på en äffarside som ni vill utveckla. Möjligheterna är att de ger kontakter inom arbetsmarknaden och resurser och många andra saker.Det vi är mest intresserad av är er personligheten för det e ni som ska framföra själva ide. Man ska vara mellan 20 till 30 år helst. ni kan kontakta mig via min mobil och nr är: [telefonnummer raderat]. Och ni kan också besöka vår hemsida [länk raderad]

tack för att ni tog er tid