Forumet - Vaknar av att han runkar

Vaknar av att han runkar

2544 0 32
Jag hoppas att jag lagt detta i rätt forum nu[smile]

JO det är så att jag och min pojkvänn har vart tillsammans i 6 månader nu och vi har ett jätte bra sexliv enligt mig.. vi har sex ca 2 ggr om dagen då vi ses, oftast kväll o morgon. Det blir ofta väldigt intensivt och rutorna immar igen[wink] Vi brukar båda komma ungefär 2 gånger också

Men det har hänt nu ca 2-3 ggr att jag har vaknat mitt i natten då han har legat o runkat. Varför gör han så? Räckte det inte med att vi har det mys både innan o efter att vi lägger oss? borde jag ta illa upp?[sad]

jag brukar inte låta han märka att jag vaknat, brukar försöka somna om bara.. Ngn med liknande problem?[confused]

Spana också in:

Äsch, han är bara morgonkåt och vill inte väcka dig för sex så han runkar bort problemet istället. Jag tycker inte det är någon big deal .
Om du orkar gå bli väckt mitt i natten för sex, så prata med honom och säg att det är okej att han väcker dig mitt i natten för sex.

Jag minns de härliga tiderna med mitt ex, kunde väcka mig 4 på morgonen och gnälla om att hon var kåt. Sånt där uppskattas :)
MissStockholm:

?


När jag hade sex med mitt ex så kom hon alltid före mig, och ville inte fortsätta efter det. Och vi var ganska blyga båda två så oralsex kom inte på fråga.
Och jag var självklart otroligt frustrerad över det, så jag väntade tills hon hade somnat och gick in på toaletten och runkade av mig.

Kanske är så? Jag vet inte.