Forumet - Val 2018

Man bör väl rösta på det som känns bäst och mest hyfsat rimligt enligt en själv antar jag. Men det svåra är ju såklart då att komma fram till vilket alternativ som verkligen på riktigt tycker och känner att är just det, där kan jag förstå dig och känna igen mig i att känna sig osäker, velig och tveksam. Även jag  på samma gång uppfattar det som att du verkar tänka väääldigt - exempelvis känner jag personligen det som att S skrämmer mig beeetydligt myyyycket mer än vad till exempel SD gör, ondhetens och djävulskhetens parti verkar inte vara något att leka med tänker jag.

Spana också in:


Storchen84: Då 82% av alla som röstat röstat för att bry sig om andra istället för att frukta andra så har ondskan i Sverige gjort ännu en storförlust PartyMycket gladHjärta så glad att allt snack om över 20% och näst störst inte var annat än just snackHjärta


Hjärta
*Sannaste godheten har väl i så fall gjort en "storförlust" snarare.

Ondskan ter sig aldrig försvinna och djävulskheten har fortfarande ett hårt grepp om landet och samhället. Det är sorgligt. Mörkret omringar oss mer och mer, det är tragiskt att så pass få människor inser det.

Lilla Trollungen: *Sannaste godheten har väl i så fall gjort en "storförlust" snarare.
Ondskan står för 18%, godheten för 82Mycket gladjag tänker njuta i fyra då jag räknar med att även om godheten fortfarande kommer att vara störst kommer det parti som står för ondska vid nästa val ha blivit störst. Fast å andra sidan är jag både pessimist och cyniker (även om detta gett en pyttegnutta hopp om mänskligheten) också så...
Lilla Trollungen: det är tragiskt att så pass få människor inser det.
Japp, 82% av dom 84% som röstade är dumma, tragiska, patetiska osv osv

Så tror du att sandelådedemokraterna står för någon godhet Mycket glad men misströsta ej! Åsnesson kommer fortsätta övertala folk att lösningen på alla problem är att stigmatisera alla som är födda på ”fel ställe” i världenTumme upp


Hjärta
Valet är inte färdigräknat ännu. Sedan så verkar det som att oegentligheter har skett vid förtidsröstning på vissa håll. Det finns flera artiklar om detta men en del av dessa släcks ner så att man inte kan läsa artikeln.

https://www.expressen.se/nyheter/valarbetare-domda-for-valfusk/

Osv, det finns fler bevis för att valet är riggat. Just nu pågår omräkningav valresultatetmed samtliga distrikt. Får se vad det ger för resultat nu när man räknar alla 6325 distrikt och inte bara 6004 distrikt. Jag tror att valfusket är mer utbrett än vad man skulle kunna tro. Det är dock lite oklart exakt hur det ligger till. Det är ganska svårt att få tag på information om vad som händer. Jag hoppas att det inte är valfusk men är det så behöver VARJE frågetecken lösas!!

Plejadisk Panda:
Därför man borde börjat bygga nya reaktorer redan för 10 år sedan. 

Sant men nääää, ''det är ju FARLIGT med URAN!!!!!'' Trots att 4:e generationes kärnkraftverk kan använda samma uran 100 gånger och därmed kortas lagringstiden för uranet med typ 90 000år och man behöver betydligt mycket mindre plats att lagra det på. Sen har de glömt bort att 5:E generationes kärnkraftverk är ännu effektivare men det har de glömt bort också, eller väljer att inte lyssna.

Plejadisk Panda: Och 90% av plasten i haven kommer från 10 floder i Asien och Afrika. Att vi tar 10kr betalt per jävla plastpåse är totalt verkningslöst. Det finns bättre åtgärder.
Sant. Vi skräpar ner väldigt lite i Sverige, tvärtom plockar vi upp väldigt mycket skräp och återvinner det dessutom.