jag ska till lund. förut kändes det bra, men nu känns det inte så.
vette fasen, vi får se vad som händer!
uppsala om ekonomin tillåter
har inte bestämt än. har två vänner som vill hitta på ngt. vill nån hänga på i linköpingsområdet: be my guest
tlaltecuhtli: ingenting. ska vara pigg på första maj.
Detta. Vilket tåg ska du gå med förresten?
surkål
hur ser ett veganskt surkålsrecept ut! om det är ett sådant du använder.
Biologen:
Detta. Vilket tåg ska du gå med förresten?
syndikalisternas! (← det där är en länk)
ska till och med hålla tal. nervositeten.
svefnpurka:
hur ser ett veganskt surkålsrecept ut! om det är ett sådant du använder.
ICA basic 500 g 12:-
Annars saltar man bara kål, stöter den så den blir saftig och lägger på burk. Ska syras ett par veckor. Dock måste man ha rätt temperaturer vilket kan va svårt kanske... Ingen koll på dem.
tlaltecuhtli: ska till och med hålla tal. nervositeten.
Fräsigt! Då kanske jag svänger förbi och lyssnar
Bor i Uppsala, såatteee....
Huset där jag bor öppnar upp för en champangegalopp, dvs, för 50 spänn får man komma in, det är schysst musik med DJ, och man får köpa billig sprit.
Är du över 18 och befinner dig i uppsalaområdet, pm:a mig för mer info 😉
Själv är jag nykterist, och tänker väll mest spendera dagen med att jobba i huset, och sedan kolla på alla fulla människor.
internet:
ICA basic 500 g 12:-
Annars saltar man bara kål, stöter den så den blir saftig och lägger på burk. Ska syras ett par veckor. Dock måste man ha rätt temperaturer vilket kan va svårt kanske... Ingen koll på dem.
najs. om ingredienserna är så lättillgängliga kanske jag vågar riskera lite botulism.
svefnpurka:
najs. om ingredienserna är så lättillgängliga kanske jag vågar riskera lite botulism.
frågan är om det är någon risk ifall du inte sparar väldigt länge... tror snarare det möglar innan det blir några riktigt farliga gifter i
http://www.epochtimes.se/articles/2012/05/14/23307.html
internet:
frågan är om det är någon risk ifall du inte sparar väldigt länge... tror snarare det möglar innan det blir några riktigt farliga gifter i
http://www.epochtimes.se/articles/2012/05/14/23307.html
ja, mögel förväntar jag mig förr eller senare! tillväxten av botulinumbakterier brukar dock inte bero på förvaringstiden utan på att man tabbat sig med pH, salt- eller sockerhalten (och eftersom jag är oerfaren med andra konserveringsmetoder än i 100 % socker så tänker jag noja lite).
Så det är på tisdag? Skolor är väl lediga då? I sådana fall är jag ledig och kan göra lite vad jag vill! Så jag får se vad det blir 😉
svefnpurka:
ja, mögel förväntar jag mig förr eller senare! tillväxten av botulinumbakterier brukar dock inte bero på förvaringstiden utan på att man tabbat sig med pH, salt- eller sockerhalten (och eftersom jag är oerfaren med andra konserveringsmetoder än i 100 % socker så tänker jag noja lite).
ah, vet bara att det kan komma i honung ifall den är gammal och oöppnad så tänkte det hade med förvaringstid att göra