Forumet - våldtäkts-hentai

våldtäkts-hentai

2136 1 31
såg en våldtäkts-hentai och jag tände på det! jag tyckte om den undergivna situationen tjejen va i på något sätt :s och att hon verkligen blev "påsatt".

jag har också insett att de delar av vissa porrfilmer jag tycker om, har väldigt manliga dominanta inslag.

alltså, jag håller väl inte på att bli våldtäktsman? finns det fler killar som tänder på våldtäkts-hentai och är normala i övrigt?
Det finns en markant skillnad mellan fantasi och verklighet. Det finns människor som tänder på tanken att bli våldtagna också, men inte för allt smör i Småland skulle vilja bli det i verkligheten. Det handlar inte om sexualitet, utan en grundläggande respekt för andra människor.

Spana också in:

På den här punkten skiljer sig kommersiell porr och "Hentai" sig åt ganska grovt. Jag skulle inte kunna stå ut med att kolla en film över ett riktigt överfall. Det finns väldigt mycket som jag skulle kunna se på inom Hentai som jag aldrig skulle reflekterat över i det vanliga livet. Idag finns det heller knappt någon Hentai alls som är ren och fin s.a.s. Det finns bara sjuka inslag och mer sjuka inslag. Så kollar man på det så lär man för eller senare plocka upp en eller ett par udda preferenser, tyvärr.

Inte för mycket är mitt tips [smile]
stereo total:

Ja visst. Men vill du ha sex med kvinnor över huvudtaget? Eller är det bara med män?


vill inte ha sex med någon egentligen. alltså rent emotionellt psykiskt så har jag egentligen ingen önskan om det.

men jag har ju mkt häldre sex med tjej än kille. har ju insett min striaghthet[smile]