Forumet - Våldtagen - av en UM:are

Våldtagen - av en UM:are

2130 1 300
Först och främst vill jag säga att, nej, detta är inget skämt. Ni kommer säkert att säga att jag är ett troll bara för att jag är registrerad idag, men jag har ett annat konto också. Dock vill jag, av uppenbara skäl vara anonym.

Jag har varit reggad här på UM sedan en tid tillbaka, alltid tyckt det varit en trevlig sida med trevliga människor och sådär. Inte som på lunar där allting måste vara jätteseriöst hela tiden. Har också tyckt om att hänga i chatten, även om den har funkat dåligt väldigt ofta.

I chatten fick jag kontakt med en kille som verkade jättetrevlig och snäll och allt möjligt. Har skrivit en del med honom i forumet också och han verkade helt enkelt superschysst. Så småningom addade vi varandra på msn och snackade där ett bra tag, vi utbytte även bilder med varandra och jag tyckte han var jättesöt. Vi utbytte efter en tid även nummer och snackade i telefon med varandra relativt ofta.

Han sa att han varit medlem på UM ganska länge och berättade om alla skandaler och intriger här. Att massor med folk härifrån blivit tillsammans med varandra och ännu fler som haft sex. Tyckte det var ganska coolt för att vara en sådan liten sida. När vi ändå var inne på ämnet förhållande berättade jag för honom att jag nyligen gjort slut med mitt ex så jag var inte redo för ett nytt förhållande på ett tag, bara för att göra det klart tidigt. Han sa att han hade inga andra intentioner än vänskap och jag tyckte det lät helt perfekt.

Efter att ha snackat med varandra i två månader ungefär så pratade vi om att vi kanske skulle träffas. Han berättade om UM-träffarna som har varit och frågade om jag hade lust att gå på en UM-träff med honom nån gång. Jag tyckte det skulle kännas lite konstigt att träffa en massa människor man inte känner på en gång så därför sa jag nej, men att jag däremot kunde tänka mig att träffa honom först själv, så kanske vi kunde gå på en UM-träff tillsammans längre fram igenom.

Så vi bestämde att vi skulle träffas i staden där han bodde eftersom vi hade fått så bra kontakt med varandra. Jag bodde dock en bra bit ifrån där han bodde så därför tog jag tåget dit.

När vi väl sågs hade vi jättetrevligt till en början. Han visade mig runt och så, och sedan gick vi hem till honom och drack lite vin.

Vi hade bestämt att jag skulle stanna ett par dagar så att vi kunde lära känna varandra bättre än om jag skulle ha åkt hem igen direkt nästa dag.

Även om jag var lite smått berusad var jag ändå klar i huvudet och sådär, men ville ändå främst bara sova. Dock när jag skulle lägga mig i sängen han hade bäddat åt mig satte han sig ner bredvid mig och började kyssa mig och ta på mig. Jag sa nej, men han brydde sig inte. Då sa jag att om han inte slutar så går jag därifrån. Då brottade han ner mig på sängen, slet av mig kläderna och våldtog mig. Det hela var över på ca 15 min.

När han var klar sa han att det inte var någon idé att jag skapade någon tråd på UM om det, för att ingen skulle tro mig. Han sa även att om jag anmälde honom så skulle han döda mig.

Jag skyndade mig därifrån så fort som möjligt efter att ha fått på mig kläderna igen. Sen drev jag omkring på stan i väntan på att tåget skulle gå hem.

Jag har inte berättat för någon om det här, inte ens mina föräldrar. Tänker hela tiden på vad han sa och han verkade mena det. Har inte heller haft någon kontakt med killen efter det här, men jag ser honom skriva varje dag på forumet och därför kände jag till slut att jag var tvungen att berätta, få det ur mig helt enkelt.

Till sist vill jag väl säga att man inte är säker någonstans på nätet, inte ens på en sida som den här, vilket jag i min naivitet trodde. Lita inte på någon. Önskar att jag kunde berätta vem det är, men jag tänker hela tiden på att han sa att ingen skulle tro mig och att han skulle döda mig om jag anmälde.

Spana också in:

Anmäl.

Dold text: (Är jättenyfiken på vem det är) [sad]

Tänk på att han antagligen är kapabel till att göra det igen mot någon annan, och de finns många som träffas via UM, du hjälper andra och dig själv om du anmäler. (Och han kommer nog antagligen inte mörda dig, ett tomt hot som någon skrev)
Det här är då ett praktexempel på vad en träff med någon från nätet kan leda till. Även UM:are.

Anmäl honom. Våldtäktsmän ska inte gå lösa i samhället. Mordhotet är bara en ytterligare anledning att anmäla honom, det är förmodligen bara ett tomt hot.

Och så en nyfiken ego fråga som du inte behöver svara på: Är han känd här på UM?
AdreamForNothing:

Till sist vill jag väl säga att man inte är säker någonstans på nätet, inte ens på en sida som den här, vilket jag i min naivitet trodde. Lita inte på någon


Beklagar det som hände och blir skitarg när jag läser sånt här..

Men det är samma sak i verkligheten... En del spelar ett skådespel sen när man väl är ensam med dem kan man råka ut för liknande saker...