Forumet - Våldtagen, ingen sexlust?

Våldtagen, ingen sexlust?

2333 0 80
I vintras blev jag våldtagen när jag sov, vaknade av att han (47 år til och med) låg ovanpå mig. han sitter nu i fängelse efter ett helt år fullt med rättegång, advokater och skadestånd.
jag har inte haft sex efter detta, men förut (innan övergreppet) när jag onanerade så tänkte jag lixom att någon slickade mig, men nu går det inte.
(eftersom han gjorde det) och när jag tänker på känslan av en kuk som far in och ut så börjar jag gråta och kan inte bli lugn förrens typ en timme :S jag hatar det här och undrar om det finns någon annan som blivit våldtagen och haft sex efteråt?
hur kändes det?
fick du flashbacks?
emmastrid:

M


hoppas inte detta e fejk, för då får jag damp.

det är vanligt att ens sexualitet fuckas upp efter något sådant. man känner inte sig själv längre och saker som var okej förut känns helet fucking sjuka. så det du känner är helt normalt. det enda du ska veta är att du inte gjorde något fel.
sånna här saker läker lite med tiden. Så du kommer inte behöva gå sexlös resten av ditt liv[y]

Spana också in:

Link:

Man undrar ju om man har läst din andra tråd.


Jaha, det här med glidmedel.
SKa förklara det där, jag har haft sex två gånger INNAN jag blev våldtagen. och självklart vill jag försöka ha sex, och behövde glidmedel eftersom jag tror att det skulle bli lättare.

Det är fan ingen som kan ta en seriöst på detta forum, lika bra att ta bort mig själv..
emmastrid:

undrar om det finns någon annan som blivit våldtagen och haft sex efteråt?
hur kändes det?
fick du flashbacks?


För två år sen så förlorade jag oskulden genom ett sexuellt övergrepp eller om det t o m var en våldtäkt. Jag har inte haft sex eller haft någon kille efter det. Det var enda och första gången och det var första gången jag träffade en kille. Och det känns som att det kommer att bli den sista gången för jag har blivit helt förstörd efter detta.
Jag har försökt att onanera och använda sexleksaker. Jag minns första gångerna jag överhuvudtaget satte in något i mig så föll jag ihop och grät floder. Måste träffa kurator på UDM annars blir jag tokig på riktigt.[tard][shake][sad]
LittleLotus:

jag längtar efter sex utan smärta , utan rädsla ,utan ångest, utan tårar. Existerar det?


E klart, måste va udda att ha obehaget som standard, vet faktiskt inte hur du ska komma över det, du får hitta en kille som verkligen gillar dig ch du kan va trygg med, om han pallar 3-4 veckor utan sex borde det va en ok kille, dom flesta hade nog slutat försöka vid det laget om dom bara ville ha sex liksom.
Greger_EFG:

om han pallar 3-4 veckor utan sex borde det va en ok kille, dom flesta hade nog slutat försöka vid det laget om dom bara ville ha sex liksom.


Det är just det att det är kanske svårt att ha en kille för jag tror att dom flesta killar verkligen vill ha sex och jag vet inte om dom har tålamod. Det kan bli svårt då. Om jag ska kunna ha sex överhuvudtaget så måste jag gå i min egen takt.
emmastrid:

ag hatar det här och undrar om det finns någon annan som blivit våldtagen och haft sex efteråt?
hur kändes det?
fick du flashbacks?


det går, bara man inte försöker och tänka på det.
men det är väääldigt olika ifrån person till person. vissa stänger av sig helt och vill knappt att folk ska ta i en medans vissa blir lösaktiga efteråt ist eftersom dom tycker att dom inte förtjänar bättre.
jag antar att du inte har kommit över händelsen än, villket jag tror att man aldrig gör. men det brukar bli bättre efter ett tag. men som sagt, det varierar ifrån person till person. pratar du med någon? typ psykolog eller liknande?