Forumet - Våldtagen p.g.a. "utvik"?

Våldtagen p.g.a. "utvik"?

6260 0 91
Jag har en bilddagbok där jag har ganska/väldigt (beroende på vad man jämför med) utmanande bilder på mig själv, som jag har fått/får väääldigt mycket otrevliga kommentarer för. Typ i stil med "jävla hora", "attentionwhore", "äckliga fjortis", osv, ni fattar. En kommentarstyp som upprepas väldigt ofta är "du kommer bli våldtagen" och som nu har fått mig att fundera lite.

Hur stor chans är det att jag kommer bli våldtagen? Alltså att någon ser mina bilder, tar det som någon sorts invit, söker upp mig och våldtar mig? I mina öron låter detta väldigt osannolikt, men eftersom att samma typ av kommentar upprepas gång på gång av olika personer kanske folk har en annan uppfattning än mig.

Spana också in:

bblondiiie:

Rolig antagande, how come?


Du skriver inte som om du var totalt efterbliven. Folk som är 1. snygga och 2. bilddagbokenanvändare tenderar att se ut som de blivit körda genom en trimmad köttkvarn. Du kan ju dock bryta trenden iofs. Posta en länk till din bdb så får vi bedöma?
seriösa svar..

aja, risken att bli våldtagen är större om man "viker ut sig". Då kan en del tro att man går med på vad som helst, även fast det inte är så. Frågan är VARFÖR du har såna bilder? ja det handlar väl antagligen om uppmärksamhet, men du ska veta att du kan dra till dig väldigt obehagliga människor när du har utmanande bilder. Det är något man får räkna med.
missförstå mig inte, ja tycker att tjejer ska kunna klä sig hur fan dom vill ,men verkligen ser tyvärr ut på ett annat sätt.
man borde lära killar (då det mestadels är killar som våldtar) att det inte är fritt fram bara för att en tjej har en väldigt urringad tröja och kortkort. Det innebär inte per automatik att hon vill ha sex med dig, ok?