Forumet - Valet 2010 undersökning

Valet 2010 undersökning

2618 0 227
Jag gjorde en liknande tråd för inte allt för länge sedan som du kan kika på här: http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=250220&page=1#9303874

Jag gjorde dock tabben att inte ta med "Blank röst"
Uppenbarligen är det många som inte finner tilltro till riksdagens partierna och istället skulle vilja rösta på andra. Var garanterat många blankröstare som la sin röst i "övrigt" och en hel del pappskallar som inte har åldern inne, men som ändå kände att en röst i "övrigt" kunde vara på sin plats.

Spana också in:

lilleman29:

S (Du röstade på detta alternativ)


Alternativt PP

Jag är höger egentligen, men så som Moderaterna och Alliansen har misshandlat Försvarsmakten och integriteten i Sverige de senaste åren så kan jag inget annat än rösta rött av ren protest i detta valet. Den allmänna politiken mellan blocken är högst marginell.
iosib:

MP = småborgerligt


Nej. Kritiken inom partiet är för stor för att det ska kunna anses småborgerligt. Alla försök att driva det i en riktning åt höger från toppen har misslyckats, medlemmarnas mål i partiet är tydlig. Friskolepolitiken kan dock anses höger, men skillnaden mellan deras friskolepolitik och högerns är att den drivs med utgångspunkt från människors rätt att styra sin utbildning, inte utifrån pengar eller dylikt.