Forumet - Valfu(S)ket är igång!

Valfu(S)ket är igång!

154 0 4
Socialdemokraterna har i föregående val gjort sig kända för att vara lite väl hjälpsamma när det gäller röstande gamlingar, dementa och invandrare. Med andra ord är valfusk inget som de skyr sig ifrån. Flera valarbetare från Socialdemokraterna har tidigare blivit dömda för sina metoder och nu har man åter igen börjat med valfusk.

För inte så länge sedan la man färdigklistrade valkuvert i handen på de förtidsröstande. I andra fall har valsedlar från motståndarpartier gömts eller slängts i vallokalerna. För några dagar sedan kom ännu ett larm och avslöjande om valfuskande Socialdemokrater i både DN​​ och Expres​​sen. Har Socialdemokraterna börjat bli så pass desperata att de börjar ta till valfusk, igen?
Roligt att se att du drar upp så många trådar nu Chryseus inför valet och skapar lite debatt när väldigt få orkar. Hade tänkt göra en tråd själv om just detta fenomen, men det blev aldrig av.

Socialdemokraterna gräver sin egen krav sakta men säkert för varje dag. vad dom än verkar göra så misslyckas dom. Det är ju nästan som att man undrar om dom vill gå under. Dom saknar helt och hållet karaktär, ledarskap, trovärdighet och förmåga att tänka långsiktigt. Dom har sedan länge sålt sin själ för att nappa ihop tillräckligt med röster för att kunna behålla makten. Mona sahlins ensidiga prioritering av utlänningar har fått allt fler ur arbetar och undre medelklassen att desertera från partiet. Hon besöker invandrarknutpunkter som fritidsgårdar, moskéer, och invandrarförorter oftare än vad hon gör svenska dyl. Det är riktigt riktigt tragiskt faktiskt.

Spana också in: