Forumet - Vanligt med knark?

Vanligt med knark?

2620 0 66
Jag tycker att det känns som att det blir allt vanligare med användning/innehav av illegala droger. Många påstår att faran med dessa droger överskattas, men hur är det? Det pågår hetsiga debatter varje dag på forum och i medier runt om i landet. Men det ändå kanske är bäst att fråga ungdomar med egna erfarenheter vad folk har testat för droger och vilken effekt det har gett första gången och efter bruk vid längre tid.

Spana också in:

Den ända illegala drogen jag har provat och idag brukar är Cannabis. Första gången var inte alls speciell. Jag satt brevid de andra och kände placebo effekten komma samtidigt som jag väntade på ruset. Det var inte för ens tredje gången jag rökte som jag verkligen kände effekten!
En lugnade och avslappnande effekt som gör mig kreativ och fylld av känslor. Allting känns bättre. Att lyssna på musik, kolla en film eller ta det lugnt med några kompisar samtidigt som du trycker i dig en jävla massa munchies är svårslaget! [y]
Realisten:

samtidigt som du trycker i dig en jävla massa munchies är svårslaget!


Haha kan jag tro[wink]
finns ju de som fortfarande har föräldrar hemma som sitter uppe och väntar. Så är det lätt att märka att någon är hög på cannabis för jag är annars jävligt social och rolig och flummig och så^^
zetor:

Haha kan jag tro[wink]
finns ju de som fortfarande har föräldrar hemma som sitter uppe och väntar.


Att dölja ett cannabisrus för sina föräldrar ska inte vara några problem. Med förutsättningen att du inte rökt 5 minuter innan du kommer hem.
Att dölja att du är bäng är definitivt mer kontrollbart än att dölja att du är packad.

zetor:

för jag är annars jävligt social och rolig och flummig och så^^


Då ska det inte vara några problem alls. [cute]
* Några missbrukarröster om skunk: ”Effekten är galenskap, man fnittrar vansinnigt”, ”Lägger nycklarna i kylskåpet, pengarna i strumpan”, ”Jag tycker det stinker som kattpiss”, ”Missbrukare av skunk blir som gamla målare”. ”Man kan höra saker som man får noja av. Man kan få panik och vill därifrån”.

[cry][cry][cry]