Forumet - Var är barnen?

Var är barnen?

1888 0 19
http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6154454

Bakhtiyar Mohammed, 20 år, kom till Sverige i december 2007. Då hamnade han på ett så kallat transitboende i Stockholm efter en lång resa från Kurdistan i norra Irak.

Jag har läst många såna här artiklar och undrar: Vart är barnen vi hjälper? Titta på länken så kan ni se att han garanterat inte är tjugo år och heller inte under 18 när han kom så han kan inte räknas som ett barn. Vad ska vi göra för att hjälpa riktiga barn och inte lögnare?

Hur gammal är mannen på bilden? (Se länk)

Spana också in:

Crypto:

Du ser ut att vara under 18 men du är 22.
Han ser ut att vara 20+ men han är 20

Oftast ser invandrare ut att vara äldre än vad de är. Ingen konstigt med det.


Jo, jag vet att det är svårt att se på vissa. Men denna man kan inte vara 20 år? :SBlivande_japan:

Dold text: fast det skulle å andra sidan inte du heller[badgrin]


Haha jag vet.
Sheriffen:

18-20 år (Du röstade på detta alternativ)


Bara för att du ser ut att vara 9 år gammal innebär det inte att alla ser ut att vara yngre än vad de är. Jag skulle kunna peka ut x antal manliga umare som är typ 20-22 men som ser både äldre och yngre ut.

Förresten finns det ingen som helst anledning exploatera barn i media bara för att somliga människor vägrar förstå att människor, händelser och situationer existerar även om de/det inte syns.
Att PK-iter aldrig blir trötta på sig själva. Invandrare ska försvaras till varje pris, varje gång, med näbb och klor. Folk i annan kulör än vit talar automatiskt sanning varje gång dom yttrar sig. Alla människor ska visst se äldre ut än vad dom verkar. i Norge var uppenbarligen 90% av fallen som sådana antar jag [smile]

Ungdomar.se:s medlemmar är väldigt fascinerande att studera.

Sheriffen:

30-35 år (Du röstade på detta alternativ)


Han kan omöjligt vara den åldern han utger sig för att vara. Den skäggstubben tar inte kort tid att ladda upp, inget man får på ett par år direkt.

Penstrokes:


Första såsse i tråden som faktiskt klarar av att erkänna något sådant. credd till dig.
Sheriffen:

25-29 år (Du röstade på detta alternativ)


Blivande_japan:

OM MAN FÖLJDE DE IDIOTREGLER DU VERKAR FÖRESPRÅKA, OCH GICK EFTER UTSEENDET PÅ FOLK SKULLE JAG INTE KUNNA KÖPA SPRIT ENS PÅ KROGEN DÅ FOLK PÅSTÅR ATT JAG SER UT ATT VARA TYP 17!!!![mad][mad][mad][mad]


Skillnaden är att din ålder kan styrkas med legitimation, födelsebevis etc. Invandrare som är 25+ kan däremot hävda att de är 16-17 och ingenting görs för att kontrollera att deras historia stämmer, utan man utgår automatiskt från att de talar sanning.