Forumet - Var är demonstrationerna mot vänstern?

Var är demonstrationerna mot vänstern?

1259 0 94
Ständigt blir vi kallade till demonstrationer, möten, aktioner och manifestationer. Mot alliansen. Mot högerpolitik. Men var är demonstrationerna mot solidaritet, medmänsklighet, demonstrationerna för arbetsgivares rätt att sparka vem de vill, och demonstrationer mot kollektivtrafik?

ni som är höger, varför ser man aldrig era plakat med bilder på onda giriga arbetare? Lite nyfiken. [cute]

Spana också in:

De flesta från högern är ju hobbypolitiker, de har redan allt de vill ha. De försvarar enbart det de redan har och samtidigt vill de ha ännu mer även fast de redan är jävligt privilegierade. Deras politik går ju ut på att vi från arbetarklassen ska få det sämre på deras bekostnad även fast de redan har det jävligt bra. De har i princip ingenting att kämpa för till skillnad från oss ur arbetarklassen. De styr samhället och sitter redan på de höga posterna.
asdors inlägg, eller kanske ännu mer hans signatur, sammanfattar väl varför högern inte demonstrerar. Högern har redan ungefär det samhälle de vill ha. Deras politik går endast ut på att förhindra att samhället ändras i en progressiv riktning, och att göra små justeringar bakåt i tiden för att förstöra det arbetarklassen har lyckats kämpa till sig. De vill helt enkelt se till att deras intressen fortsätter att inte hotas. De enda inom högern som demonstrerar är ju fascister och nationalister eftersom dessa är ännu mer konservativa än liberalerna. De vill inte bara bevara dagens samhälle utan vill ännu mer bakåt i tiden och bort från allt progressivt genom att eftersträva gamla utdöda värderingar (som patriotism, nationalism, rasism, sexism, homofobi, etc.), bevara död kultur och motverka ny, bevara gamla inbillade "raser", sätta upp och stärka gränser för att "skydda" dessa och annat trams.
Anklever:

Högern och mitten är helt enkelt inte extremister som gillar att stå och skrika eller slå sönder saker för att få uppmärksamhet i Aftonbladet.
Därför syns de lite mindre.


Ja precis varför ska de vara "extremister" när de redan sitter på makten? De kan synas precis så mycket de själva vill. Finns ingen anledning för dem att skapa några konflikter, de vill ha samförstånd, det tjänar de själva på. De tjänar på ett konfliktfritt samhälle och arbetarklassen förlorar på det.
Anarkandi:

Men var är demonstrationerna mot solidaritet, medmänsklighet, demonstrationerna för arbetsgivares rätt att sparka vem de vill, och demonstrationer mot kollektivtrafik?

ni som är höger, varför ser man aldrig era plakat med bilder på onda giriga arbetare? Lite nyfiken.


Jag är liberal och jag är verkligen för just solidaritet och medmänsklighet så jag förstår inte varför jag skulle demonstrera emot dessa saker? Tvärt om skulle jag aldrig vilja leva i ett samhälle utan dessa båda saker.

Jag har aldrig gillat demonstrationer oavsett vad de handlar om något jag är för, emot eller inte bryr mig om. Har alltid föredragit att föra en civiliserad debatt och diskussion framför att springa runt på gatorna. Jag tror heller inte att springa runt på gatorna har särskilt stor effekt.

Varför skulle jag vara emot att en arbetare är girig? Jag är för ett fritt samhälle där arbetarna får vara hur giriga eller generösa de själva vill, det är inget som vara sig jag eller någon stat ska styra över.
asdor:

Finns ingen anledning för dem att skapa några konflikter, de vill ha samförstånd, det tjänar de själva på. De tjänar på ett konfliktfritt samhälle och arbetarklassen förlorar på det.


Är det inte ganska sunt att eftersträva ett konfliktfritt samhälle istället för att vara ute på gatorna och skapa konflikter hela dagarna?
Mörka krafter, som inte anser sig vara delaktiga i samhället, som vill krossa samhället, demonstrerar och gör upplopp. De flesta gånger som antidemokratiska, extremistiska grupperingar demonstrerar, blir resultatet att oskyldiga drabbas. Nazister ger sig på handikappade, utlänningar och homofiler. Kommunister/anarkister etc ger sig på företagsägare, hederliga politiker, arbetare som inte håller mer dem mm. Liberaler anser sig vara en del av samhället och är mogna nog att inte skrika som en liten unge och sätta sig på tvären till allt. De för istället en mogen dialog.