Forumet - Var är kvinnorna Zlatan?

Var är kvinnorna Zlatan?

1834 0 18
Kan hålla med om att vissa kvinnliga reportrar som nämns borde ha varit med men det känns som om det främst är folk som Zlatan har någon mer personlig kontakt med som är deltagande, så jag utgår ifrån att t.ex Wegerup inte fått den kontakten med Zlatan trots allt hon gjort om just honom.

Nevertheless, intressant dokumentär.

Z0dd: Sjukt tramsig artikel.

Man tänkte väl på att ta med folk som hade något att säga och bidra med, inte folk som råkade tillhöra ett visst kön.
nej. Nej. Allt måste vara helt jämställt. Även i en dokumentär om någons liv. För ett kön blir förtryckt om det inte får precis lika mycket utrymme i all media. Hur ska vi annars uppnå ett jämställt samhälle?! Zlatan är klart och tydligt en misogynist!!!!!

Spana också in:

Man kan ju dock undra varför Fränden inte var med, då hon faktiskt är korrespondent i Paris där Zlatan spelar och har koll... men å andra sidan är ju Zlatans period i PSG ett ganska nytt kapitel i en lång bok och det ska ju klaffa med logistik och allt sånt där.

Skribenten har väl rätt i sig, om man tänker på idrott överlag, men just i denna dokumentär är det ju som sagt Zlatan, som rör sig i en mansdominerad sfär, det handlar om. Det finns ett problem med jämställdhet men denna dokumentär kan inte direkt flytta på några berg.

Kudhos: nej. Nej. Allt måste vara helt jämställt. Även i en dokumentär om någons liv. För ett kön blir förtryckt om det inte får precis lika mycket utrymme i all media. Hur ska vi annars uppnå ett jämställt samhälle?! Zlatan är klart och tydligt en misogynist!!!!!
Var du ironisk där? Måste bara klargöra för mig.