Forumet - Vår film- och seriedagbok

Vår film- och seriedagbok

52816 10 1346
Jag kan knappt tro att denna tråd inte finns - gör den? - och alla förstår väl vad den är till för: skriv vad du har sett för film eller serie på TV/nätet idag, vad du tyckte/tankar om detta och liknande. 
Att citera varandra och diskutera filmen/serien är fullt OnT
Detta kan vara bra för att få tips på serier och filmer

Spana också in:

Försöker varva ett antal serier under tiden som jag spelar alldeles för mycket GTA V just nu.

Daredevil och Vikings är två nya tillskott till min seriesamling. DD är bättre än förväntat och Vikings  känns på något sätt annorlunda från andra serier av liknande karaktär så jag gillar det.
Utöver det följer jag Arrow och The Flash när avsnitten kommer ut. SOm superhjältefantast kan jag inte göra något annat än att följa dessa.
Game of Thrones har jag endast sett första avsnittet av från senaste säsongen. Får se när jag slutar spela GTA V såpass mycket så serierna hinns kikas på ;)

Chibibbi:
Är det inte läskigt? Speciellt att se det på natten. Hur sover du sen? :(
Nej, jag blir i princip aldrig rädd av sådant, rädsla sparas till mina relationsbekymmer ;) Den har humor, spänning, glamour och känsla, och den både engagerade och livade upp mig. Som historiker blev jag förstås förtjust i att se en filmatisering av den fasansvärda Delphine Lalaurie (googla bara så ser du vad för slags människa hon var) och tant Myrthles akademiska neurotivism fick mig att gapskratta, vilket är värdefullt
har ingen tv-serie för tillfället, men tittade på två filmer i går: crimes and misdemeanors samt pumping iron.

den försnämnda är en woody allen-film, och var fett bra, vilket var oväntat. har inte riktigt förstått charmen med allen tidigare, men gör det nu.

pumping iron är en 70-talsdokumentär om kroppsbyggare, men schwarzenegger. skoj att titta på alla kroppar konstiga vanor och underliga åskådningar, samt att se vilket arrogant rövhål schwarzenegger var som ung.
Bra initiativ. Bra tråd.

Upplever tillfälligen en "hemlig agent film". Finns få genre jag gillar. Men har alltid varit starkt dragen till agentfilmer/spionfilmer. Handlar om en brittisk agent som reser till södra amerika där korruption och utnyttjande utav klasskillnader är vardag.