Forumet - Vår film- och seriedagbok

Vår film- och seriedagbok

43816 9 1322

Crysilis: Tittat på The Spy serien, gillade den, saknar bara hur det gick i slutet, men det är baserat på en sann berättelse och då kan det ju inte alltid sluta med en bal på slottet.
Rekommenderar iallafall verkligen alla att se den, den finns på Netflix om ni nu har det.

Edit: Tycker förövrigt att det är coolt hur de lagt på ett filter på hela filmen som gör videon genomgående urtvättad / minska mättnad i bild, känns lite mer tidsenligt, inte nödvändigtvis på det viset att vara realistiskt som det var där och då, men det känns mer som att den var filmad under den tiden då det är närmre det svart-vita hållet med vaga färger som jag har för mig att det var under 60-talets filmproduktion, vilket serien utspelas vid.
        Sedan så är det skönt att se på överlag det med, och man vänjer sig vid bilden efter någon minuts tittande om man nu tycker att det känns konstigt med så låg mättnad.
Kan lika väl utveckla, den är genomgående spännande men samtidigt på ett lugnt vis. Det är ingen Bruce Willis rulle där de störtar helikoptrar, skjuter med eldkastare och kastar sig ut ifrån skyskrapor – alltsammans inklämt på sådär 100 minuter. Nej inte alls sådär, den är mer lugn och realistisk men ändå kontinuerligt spännande och dramatisk samtidigt som han blir satt i allt svårare sitsar, både när det kommer till privatlivet och det kniviga professionella.