Forumet - Var går gränsen?

Var går gränsen?

169 0 24
Var tycker ni gränsen går när en lärare trakasserar eleverna? Alltså hur mycket ska man tåla? Jag har haft samma idrottslärare hela min högstadietid och sen 8:an typ (nu går jag i 9:an) har han blivit helt dum i huvudet. Han klagar typ vad man än gör och säger och kommer med massa nedlåtande kommentarer och det händer VARJE lektion. Sen kan han gå och putta in en i väggen eller typ putta så man vinglar till och då puttar han igen :O han har taffsat på några av mina kompisar och alla tjejer är jätteobekväma runt honom för han sitter typ och granskar alla, han är så jävla äcklig. och han har redan 1 varning på sig för han hade tydligen tryckt upp någon elev mot väggen med stryptag eller nåt.. det som är så jävla störande är att han är alltid oseriös, när han säger massa taskiga grejer har han typ den tonen, som att han skämtar, eller om han puttar till en och man lixom"vad fan vill du?" så flinar han bara och åååååhhh helvetes #$!%* JAG HATAR HONOM!!!!!!!! OCH HELA MIN $!# SKOLA OCH ALLA @$%#[email protected]# LÄRARE!!2i

Spana också in:

nazgul:

Jag vill höra lärarens version också innan jag utalar mig i frågan, jag har en känsla av att du ljuger


Varför skulle jag sitta och ljuga ihop allt? Anledningen till att jag berättar det är för att jag vill veta om vi har rätt att gå till rektorn och ta upp allting utan att det kommer förvärra allt! snälla, jag sitter inte och ljuger på ungdomar.se som alla andra no-lifers här..

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Åtta:

Det tror jag också. F15 har en förmåga att överdriva


Alltså käft xD
buhyouwhore:

jag sitter inte och ljuger på ungdomar.se som alla andra no-lifers här..


Jaha, men jag tror nog att du överdriver iaf. Men skulle det inte vara bättre att kontakta läraren i fråga ist. När det ändå är han det gäller, för då kan du säga att du inte uppskattar det han gör och om han inte slutar med det så kommer du att anmäla honom.
buhyouwhore:

Alltså käft xD


Men fan, jag är nästan lite halvt seriös. När jag gick i gymnasiet så hade jag en idrott-/geografi-/naturkunskapslärare som vissa klagade på som fan. De sade i princip samma saker som du säger om din lärare. Och visst, han sade några tveksamma saker, typ: "I would like to give your body an MVG" (han var kanadensare). Men överlag så tyckte ändå jag att han var en helt okej snubbe, och vad han nu än gjorde så var det verkligen ingenting som han förtjänade att förlora jobbet över.
Åtta:

Men överlag så tyckte ändå jag att han var en helt okej snubbe, och vad han nu än gjorde så var det verkligen ingenting som han förtjänade att förlora jobbet över.


Förlorade han inte jobbet ett tag tidigare för att han hade ett förhållande med en elev, som kort därefter gjorde slut med honom?

F.ö. stötte han ihop med Sabina när vi var på vandrarhemmet i Sthlm med skolan, när hon bara hade handduk på sig. Han ska sen "skämtsamt" ha sagt "What if you dropped that right now?" eller nåt i den stilen.

Detta plus "I would like to give your body an MVG!" när han stod och höll i Linda runt midjan på en idrottslektion, allmänt småsexistiska kommentarer här och där och... äeh.

Alltså, creepy är han. Han kunde vara helt okej ibland, men jag är skeptisk till honom.
Libertad:

Förlorade han inte jobbet ett tag tidigare för att han hade ett förhållande med en elev, som kort därefter gjorde slut med honom?


Det enda jag hörde var att han hade fått en anmälning mot sig för någonting i stil med vad du säger. Men att han skulle ha förlorat jobbet vet jag inget om.

Libertad:

Alltså, creepy är han


Jo, visst, lite. Men han började liksom gråta när han snackade om hur jag hade gett honom "his best experience as a teacher ever", så jag kan bara inte klanka ned alltför mycket på honom. [cute][rolleyes]