Forumet - Var går gränsen mellan sexigt och slampigt gällande kläder enligt er?

Var går gränsen mellan sexigt och slampigt gällande kläder enligt er?

1114 1 19
Jag själv är ganska konservativ i frågan. Egentligen bryr jag mig inte om vad andra bär. Då får gå med korta shorts eller niqab. Jag bryr mig inte. Dock ser jag det som slampigt att gå runt med korta kjolar eller shorts och en så pass urringad tröja att man ser personens cleavage. Jag personligen skulle inte få för mig att gå ut med shorts och linne. Långkjol och t-shirt SOM MINST. (och självklart inte jäklarns tighta kläder)
men t.ex om jag fick en dotter någon dag skulle jag aldrig låte henne gå ut (när hon är under 18) med tigtha urringade linnen, korta shorts och korta kjolar

Spana också in:

Vet inte, lite olika från kropp till kropp och personlighet. 

Tkr iaf personligen att "för mycket hud" är mer avtändande och ointressant än välklädd figur! Vill ju att fantasin ska gå igång. Bli överraskad när och om man får tillåtelse att slita av henne kläderna Rodnar

Kan nog bara sätta nån slags allmänt vag gräns där deras klädsel gått över till att dom mest bara ser vilsna och osäkra ut. Kan känna lite avsmak ifall det känns som att personen "skyltar" och då får jag mest bara känslan av att man säljer sig billigt.
Asså det beror ju helt på vad man själv tycker ser sexigt ut och vad man tycker ser slampigt ut. För kort kjol är ett exempel, det tycker jag ser slampigt ut, jag tycker det är så många gånger sexigare med helt vanliga jeans är nån löjlig kjol, men det är ju bara vad jag tycker.

Det skiljer sig mycket från person till person, en grej som är lite udda, kanske, men som jag tycker ser bra/sexigt ut, hur man nu ska uttrycka sig är såna där svarta adidas-byxor som typ varenda tjej har någonstans i sin garderob, det är nånting med dem som ser riktigt bra ut. Det där kändes jättekonstigt att skriva men det är en grej som jag tycker ser väldigt bra ut på tjejer.
Fattar verkligen inte hur man orkar bry sig om va andra har på sig eller om de ä "slampigt". 

Tycker inte att man, oavsett hur mycket hud man visar, klär sig "slampigt". Finns inget att nedvärdera hos någon beroende på  hur mycket kläder de har, men jag skulle personligen aldrig ha på mig en kort kjol eller urringad tröja, dock inte på grund av det jag nämnt ovan utan för att ja tycker de ser så satans fult ut.