Forumet - Vår gemensamma drömdagbok

Vår gemensamma drömdagbok

231152 15 4405
Insåg just precis att det inte finns någon drömdagbok.

Här kan ni alltså dela med er av era nattliga fantasivärldar!

Självklart kan ni skriva här trots att ni kanske bara kommer ihåg små fragment av er dröm.

Dröm sött! [love]
Senast ändrad 24 Jun 2013, 16:02 av André Vifot Haas
Kära drömdagbok.
I natt drömde jag att det var min födelsedag och att hela skolan hade ordnat världens show för mig.
Det var uppträdanden i form av sång och dans. Det var presenter och tårta.

Grejen var bara den att jag bara hade trosor på mig. Grät lite och vaknade sedan.

EDIT: Grät inte för att jag bara hade trosor på mig, var ledsen av någon annan orsak. Samtidigt som jag var jätteglad över att de hade ordnat med kalas för mig. Dessutom var det ingen som verkade tycka att det var konstigt att jag bara hade trosor på mig.

Spana också in:

Kära drömdagbok.
Igår natt drömde jag att jag rymde av någon anledning, det hade hänt något hemskt men jag minns inte vad.

Hursomhelst fick jag för mig att jag skulle stanna hos min mamma och äta lunch innan jag begav mig iväg, så jag cyklade dit. Lyssnade på musik när jag cyklade dit, och låten som spelades var Savage Garden - Crash and Burn. I drömmen tyckte jag att låten var helt fantastisk och blev väldigt rörd, höll nästan på att börja gråta där på min cykel. I verkligheten tycker jag inte alls om Savage Garden.

Kom tillslut fram till min mamma och satte mig ner för att äta. Jag var på väldigt dåligt humör och höll på att börja gråta. Då sa Johan (min mammas man) något som jag fann väldigt elakt. Har för mig att det var något i stil med "Kan du skicka ketchupen?". Jag började gråta och skrika, satte mig ner i ett hörn i matsalen och grät hejdlöst.

Här har jag för mig att jag vaknade, men det konstiga är att jag kommer ihåg att jag drömde att jag cyklade därifrån sedan. Då lyssnade jag på Ozzy Osbourne - Dreamer, men det var något fel på hörlurarna så man kunde bara höra en fjantig kör som sjöng i bakgrunden.

När jag vaknade upptäckte jag att jag faktiskt grät på riktigt. [blush]
PHilippaPH:

Jag drömde att jag gick till skolan topeless!


Hatar sådana drömmar. För mig är det alltid så att jag gör typ normala saker, som att gå och handla, och helt plötsligt märker jag att jag är naken. Så ska jag försöka hitta någonting att skyla mig med, men hittar inget. Så springer jag runt, runt och är jättestressad.
Drömde en riktigt sjuk och obehaglig dröm inatt.
Jag + kanske 50 pers till skulle samlas i en stor byggnad för jagvetintevad. Sedan helt plötsligt skulle vi åka i båtar, tre i varje, långt åt helvete. Sedan var det en gubbe där som sköt en efter en, bara sådär! Det var en man som inte ville bli skjuten så han hoppade i vattnet, och jag gjorde också det sen.

Wtf, drunkna är ju fan värre än att bli skjuten. Och jag skulle ju ändå inte drunkna, eftersom jag kan simma.

Vaknade efter det, så vet inte om jag dog eller ej. [zzz]
Oväntad:

jag försöka hitta någonting att skyla mig med, men hittar inget.


Jag vet! Ush ja, jag höll händerna för brösten, och så kom en dum klasskompis och fällde en elak kommentar som vanligt, det var hemskt![cry] Han sa typ, varför i helvete är du naken? Jag blev så generad!