Forumet - Vår gemensamma kreativitetsdagbok

Vår gemensamma kreativitetsdagbok

27282 12 525

Hej UM-kamrater.

Här postar vi allt rörande våra stora eller små kreativa projekt, idéer och tankar. Det kan vara till exempel en idé till en låttext, lite vardagspoesi, era senaste syprojekt eller skisser i anteckningsblocket. Du kanske har börjat bygga på en ny bokhylla, eller syr om ett par jeans till en kjol? Det får vara hur ambitiöst eller oambitiöst som helst - det viktigaste är att dela med er av dagens kreationer.

Jag börjar med att visa ett litet självporträtt jag ritade alldeles nyss på jobbet, bara för att bidra som första inlägg.

 

image (4).jpeg

Spana också in:


Zerafina: ska man skriva i den här tråden nu eller den gammla? :P
Tycker det är lite olika trådar ju. Den förra är inte en "dagbok" på samma sätt, här är det inte bara bilder utan även kreationer i form av text + att man kan bolla idéer och släppa ut sina tankar kring sitt kreativa arbete. Men man kan göra som vill antar jag.

snoret:
Tycker det är lite olika trådar ju. Den förra är inte en "dagbok" på samma sätt, här är det inte bara bilder utan även kreationer i form av text + att man kan bolla idéer och släppa ut sina tankar kring sitt kreativa arbete. Men man kan Förvånadgöra som vill antar jag.
okej 
tror jag kommer posta i den här då :)
snoret: här är det inte bara bilder utan även kreationer i form av text + att man kan bolla idéer och släppa ut sina tankar kring sitt kreativa arbete.
vilket var just hur den gamla tråden fungerade. men i fall du kan få igång en aktiv skapartråd genom denna så har jag verkligen inget emot ett byte.