Forumet - vår gemensamma matdagbok

vår gemensamma matdagbok

22923 3 258

Spana också in:

Chibibbi:

Kött är nog det bästa som finns i matväg, i alla dess olika former. Helt fantastiskt. Ska äta det, brukar äta det och tröttnar aldrig på det.


har själv tröttnat mkt på det. kom en period då jag inte orkade laga kött så åt bara veg (fräscht, gott, smakrikt osv). sen fick jag för mig att göra samma grejer fast med kött och all smak ba förändrades osv [sad] dumt. men annars e kött gott.

Burrito:

kyckling tror jag[crazy]


mumz!
honolulu:

har själv tröttnat mkt på det. kom en period då jag inte orkade laga kött så åt bara veg (fräscht, gott, smakrikt osv). sen fick jag för mig att göra samma grejer fast med kött och all smak ba förändrades osv dumt. men annars e kött gott.


whaaaat, GRILLAD ENTRECOTE ÄR JU DET BÄSTA SOM FINNS ÅÅÅÅÅHH [blush] du ska ba vänja om dig så skaru se att det blir: finemang! lite grönsaker till å så får du the best of both worlds!
varför då:

vet inte hur man gör XD


du stoppar mat i munnen med gaffel/sked/hand/annat o sen sluter du läpparna så de möts o rör på käkarna med rotatoriska rörelser så att maten mals ner av tänderna du har placerade i din mun. sedan trycker du bak tungan så att matbiten med salivet åker bak. då innerveras nerver och sväljprocessen sker automatiskt (om inte du har en nervskada just där. uppsök i så fall en logoped).
Chibibbi:

whaaaat, GRILLAD ENTRECOTE ÄR JU DET BÄSTA SOM FINNS ÅÅÅÅÅHH [blush] du ska ba vänja om dig så skaru se att det blir: finemang! lite grönsaker till å så får du the best of both worlds!


haha not a big fan. har funnit förtjusningen i vegmat (har jag iofs alltid gjort pga alltid käkat veg i skolan osv sen jag gick i sjuan). men en del saker e goda, aa
varför då:

tack så mycket du är den snällaste som finns hade tänkt rösta på sd innan men nu älskar jag alla invandrare. [love][love][love]


va bra

Chibibbi:

men det är ju bra att du funnit nåt du fastnar för! är det billigare också? kan tänka mig att det är rätt praktiskt att köra på vegmat isf. kanske bör testa att byta ut min köttbit ibland.


jaa men det är faktiskt gott och underskattat av många köttätare. känns som att för många låter allt kretsa kring köttet. det går att köpa in hur mycket grönsaker, baljväxter osv som helst och göra goda såser, grytor, soppor på det. känns fräschare och är mycket billigare, blir roligare att laga tycker jag också.

Tickstart:

åk kakor nyss men fick dålit samvete så for ut och joggade lite[blush]


hoppas du joggade till ica för att köpa mer kakor [shake]

svefnpurka:


kvarg!


aldri smakat