Forumet - Vår gemensamma relationsdagbok

Vår gemensamma relationsdagbok

650702 29 28151

Spana också in:

Kära relationsdagbok:

Hade tänkt klaga lite i din föregångare, men den var ju så nedrigt borttagen, fick därför skapa en ny.

Det övergår min fattningsförmåga lite grann hur människor klarar av distansförhållanden; jag hamnar i upplösningstillstånd efter sisådär knappt en vecka.
Jag och min tjej har inte snackat på ett tag.. Några få sms igår bara. Hon har en kompis som bor hos henne just nu och det råder visst killförbud? Jag får alltså inte vara med, kul brud. Jag undrar ibland vart hon har sina känslor för mig. Det har varit väldigt dålig kontakt mellan oss ett tag nu, jag försöker förbättra den men inte hon. Jag blir så förvirrad..

Jag har kommit över händelsen som hände för en vecka sen, då hon var otrogen/blev utnyttjad. Vet ju dessvärre inte vad egentligen, jag försöker lita på henne fast det är svårt. Jag hoppas allt löser sig snart bara!
Baader_Meinhof:

"bara utnyttjad"


Haha, jaja.. Ingen är perfekt! [wink] Jag lägger lite tyngre vikt i det där med otrohet just nu.. Jag vet ju inte vad jag ska tro. Men jag försöker tro på det där med utnyttjandet, det är ju hemskt. Men jag skriver nog dessutom "bara" eftersom det var en kyss från ett fyllo. De har ju liksom inte alla hästar hemma riktigt om du förstår, inte så stor grej egentligen men ändå.. Man blir osäker över vad som hände egentligen.
Jonnybravo91:

Speciellt med tanke på hur hon beter sig efteråt.


Ja, men verkligen! Jag blir väldigt förvirrad.. Varför dissar hon för? Jag kan ju vara med henne och hennes tjejkompis bara några timmar den här helgen? Resten så kan de ju vara själva på. Saken blir inte bättre heller när det verkligen bara är helger vi kan ses på! Tur att det snart är jullov så vi kanske kan ses och prata ut.

Jonnybravo91:

Du har en awesome avatar.


Åh tack så mycket! Åker du skidor?