Forumet - Vår gemensamma resedagbok

Vår gemensamma resedagbok

42960 2 365
Fin tråd. Skulle rest till Stockholm om det räknas i april men blev inställd :( 
I juli ska jag dock till Sardinien, lite segt med bara vanlig solresa men ändå nice :)Kan la skriva nåt då :p
Resor man vill göra är typ långt bort som Australien eller Sydamerika eller Afrika :)

Spana också in:

Har inga utlandsresor planerade i år än så länge. Men jag vill besöka typ alla delar av världen jag inte sett än. Vill till Storbritannien, Australien, Nya Zeeland, USA, Kanada, Afrika, Sydamerika m.m. Jag vill också tillbaka till Indien, Thailand och Spanien nån gång.

Fingerprints:


Thank you my dear ones
:)Grymt förresten med dina 14 veckor. Låter smått fantastiskt grymt!pendu: Har inga utlandsresor planerade i år än så länge. Men jag vill besöka typ alla delar av världen jag inte sett än. Vill till Storbritannien, Australien, Nya Zeeland, USA, Kanada, Afrika, Sydamerika m.m. Jag vill också tillbaka till Indien, Thailand och Spanien nån gång.
Hur var Indien? :))
i sommar bär det av utomlands. jag tror att det kan vara bra. jag har haft tur som kunnat resa så pass mycket, ändå. jag vet människor som aldrig har varit det. och det finns mycket intressant att se. 

var skulle jag vilja åka härnäst? vill nog åka till Hawaii och Oregon igen. Träffa H och M. umgås. lära känna. cambridge, oxford. Uppsala. Norrland. Jo, en del ställen. Något ställe med rik kultur som man kan ta del av och lära sig av. japan vore också kul. speciellt Kyoto. lära sig tecermonier och keno, hehe. kolla på fina tempel. ja.
Har bokat lite överallt i sommar och vinter redan. 


först bär det av till Köpenhamn en helg, ner och träffa släkten lite. Senare i sommar r det av till magaluf med polarna 25 pers som drar ner så kan absolut bara bli kaoz.


sedan landar jag i Stockholm för att gå på um-träffen, då snackar vi snors.


sedan i slutet av november bär det av till Jönköping och nördar lite spel på dh. 


för att sedan runda av året med 4 veckor i Miami. Sola, bada, festa och såklart plugga för bartenderutbildningen.
Ska nog bege mig ut på en resa i skogen när det blivit ljusare, så borde gå o sova. Men e så nojig just nu. Iaf, ska packa med vatten o en smörgås. Hoppas man får skriva om mindre dagsresor också. En dåres desperata försök att hitta zen i skogen precis ovanför huset, ska jag döpa denna resa till.