Forumet - Vår Gemensamma Studie- och Arbetsdagbok

Vår Gemensamma Studie- och Arbetsdagbok

252339 19 8304
Idag har jag haft gruppmöte i min kurs i Enterprise Architecture och Service-Oriented Architecture. Har även haft lektion i det ämnet. Vi har nu gjort en TODO-lista samt en första iteration av den modell vi ska göra till första inlämningsuppgiften.

När det gäller jobb så har jag pratat lite med André om en grej som förmodligen lär implementeras någon gång inom kommande två veckor eller så.
Det är ju i fel forumskategori. Jävla... [mad] Överväger att flytta och klistra, likt de andra spamdagböckerna, varpå någon annan mindre slösinnad moderator får prygla mig för detta.

OnT:

Måste ägna mig åt matematik uppskattningsvis två timmar om dagen utöver mina dagliga entimmeslektioner, för att hinna med min planering, tror jag. Jobbigt. Vill dock verkligen klara min planering, annars DÖR jag litegrann.

Spana också in:

Kära Studiedagbok.

Sitter i salen, har rast. Maya är typ det buggigaste programet ever. Ibland gör det som man vill, ibland misstar det kommandon för något annat. Än så länge har jag bara haft mindre problem, men de lär väl komma springande snart. Det känns sämst att behöva lägga ut över 16 timmar i veckan förutom lektioner på en kurs jag har, för att hinna med den(lärarens instruktioner till klassen). Känns som att jag kommer misslyckas totalt. Är för lat för 3D-modellering. Vill bara glida på mina artskillz. Skitsamma. Det blir som det blir. Förhoppningsvis får jag godkänt.
En dag helt i min smak med enbart 3 timmar av lektioner. Dock så staplas läxorna på hög, men jag tycks beta av dem gott tempo. Läxorna i stortsett rör sig kring Antikens Grekland då det lappar över Svenska, Historia och Engelska. Jag skall bland annat skriva en insändare då jag beskriver mig själv som slav, inte något jag infinner mig till vardags, men fantasin är ett gott redskap.

Sedan tycks jag missa mer möten än jag deltar på. Jag får sms efter sms angående möten från förbundet angående om att vi skall arrangera en spelning. Dock så har jag spikat ett annat möte på söndag hos en annan organisation. Jag är återigen på rälsen.
Ögon i en plåthink:

Vad skall du spela in fö'nå't? Synd att jag är för dålig, annars skulle jag vilja. Ack.


Olika instrument bla fast det är i den andra kursen(läser två parallellt). Just detta moment jag beskrev gäller att spela in ett band/artist som spelar i en genre jag själv inte är så hemma i.

Måste dra nu innan jag missar bussen som går 14:45

Adjöken.
Jag håller på att skriva på två hemtentor och förbereda mig inför en debatt. Och så har jag snart en till hemtenta, en salstenta och en talanalys. [party]

Fast det är kul, förutom de där hemtentorna jag gör nu [crazy]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Men nä, vafan. Examinatorn kräver att vi använder oss av Harvard [mad] Är: inte insatt. [mad]
Idag var jag på arbetsförmedlingen med 29 andra personer i ett "litet" och äckligt varmt rum.
1h med info om ungdomsgarantin och jobbcoacher som man fått sen tidigare...
+ ska tydligen dit på måndag igen för att jag inte valt någon jobbcoach (det har jag gjort så fu).

Imorgon åker jag iväg på arbetsintervju...