Forumet - Vår gemensamma träningsdagbok

Vår gemensamma träningsdagbok

585249 23 12401
Välkomna!
Har berättar vi om våra träningsäventyr, våra mål och tipsar varandra om bästa möjliga träning.

Kära träningsdagbok
Idag har jag simmat, för första gången på länge. Fifan vad jobbigt det var. Kan garanterat säga att jag hade snyggast kropp av samtliga i omklädningsrummet, men ändå.
Imorgon ska jag ut och gå.

Dold text: Ni är jävligt förvånade över att det var jag som skapade denna tråd va?!

ÄNDRAT 2009-01-14 16:21
Senast ändrad 24 Jun 2013, 16:02 av André Vifot Haas

Spana också in:

Träningsdagboken. Igår sprang jag i skogen för första gången sedan innan jul, (Pga kyla och sjukdom). Innan jul klarade jag 7.5 km med en liten paus efter 5 km, igår klarade jag bara 5 km med för många pauser och dålig tid. Idag ska jag eventuellt köra biceps, bröst och underarmar på gymmet, får se, fuckad dygnsrytm. Baksida-/framsida lår och vader imorgon om det blir gym idag.

(Körde lite småträning hemma iförrgår med fria vikterna jag har att tillgå, tränade till Kartellen. Kartellen, 50 Cent och all skrytrap som finns, eller den skrikigaste metalen som finns är bästa träningsmusiken.)
Hej hallå dagboken. Igår gick jag på gymmet. Tur att jag bytte gym, för det är endast perversa tanter och farbröder på det andra. Men gubben som är på gymmet 24/7 saknar jag, för han är så söt.
Tränade bara benen igår. Och idag ska jag träna armarna/bröstet och sen ska jag gå på avslappning... kommer hem typ elva på kvällen </3