Forumet - Var köper man en menskopp???

Var köper man en menskopp???

6573 0 32
Jo, jag har tänkt att köpa en menskopp, då man kan bada med en sådan plus att det är massa andra bra saker med dom och så. Hur som helst. Jag ska iväg på badsemester på fredag och behöver ju ha en tills dess. Om jag beställer på internet hinner den väll inte komma fram?? [tard]

Så vilka affärer kan man köpa den på i/runt stockholm??
Vilken av mooncup, lady cup & lunette tkr ni är bäst?? Eller det är kanske ingen större skillnad?[wink] Men jag är ju under 20 såå, man ska väll köpa den minsta storleken??

Svar önskas snarast[smile]
lite sent påtänkt då jag tror/har för mig att dom bara säljs på nätet+det är krånligt att lära sig i början och tar lite tid att sätta in,snacka om att pajja semestern.Har själv divacup,minsta storleken,bara kvinnor som fött barn eller är förbannat slappa som har den andra storleken[shake]

Spana också in:

happyhell11:

Jag håller på och köper en menskopp av märket DivaCup, och jag har markerat att jag vill betala i förskott, men okunnig som jag är vet jag inte riktigt hur man gör det..?
Är det bara att skicka pengarna med posten? Till vilken adress isåfall? Jag har beställt den från www.amandasintima.se ..


Köp en från www.m-kopp.se istället, mycket smidigare och lättare.