Forumet - Var lägger ni den? (satsen)

Var lägger ni den? (satsen)

3306 0 25
Hej hallå, nu är de så att jag har träffat en underbar tjej som jag har blivit tillsammans med och har haft sex ett flertal gånger men nu kommer problemet! Hon vill att vi ska skippa kondomen därför att hon tar p-piller men var gör jag av satsen?? Vet att men inte ska ha oskyddat sex men vill också prova utan. Så var gör ni av satsen killar, och tjejer var vill ni ha den?

Vill inte ha tips på att jag ska spruta henne i ansiktet !!

Spana också in:

Varför frågar du oss o inte din tjej istället? Om hon nu har ppiller o vill skippa kådisen, vilket jag mer än väl fattar, för det är inte det minsta kul att älska med en regnrock på kuken.

Så det är väl bara nappa o vara glad liksom. Knullar ni e de väl bara o fylla på i fittan så mycket du har o är det oralt så får du väl fråga henne om det är ok att du kommer i mun. I så fall inget problem.
jerk_Q:

Hej hallå, nu är de så att jag har träffat en underbar tjej som jag har blivit tillsammans med och har haft sex ett flertal gånger men nu kommer problemet! Hon vill att vi ska skippa kondomen därför att hon tar p-piller men var gör jag av satsen?


jaa det är upp till dig vart du sprutar [smile]
vissst är det skönt att köra utan kondom men det finns risker könssjukdomar/graviditet osv.
mitt tips satsa på magen [bigsmile]