Forumet - Var skulle ni ha bott om ni var ekonomiskt oberoende?

Var skulle ni ha bott om ni var ekonomiskt oberoende?

3243 1 55

Spana också in:

jag skulle ha rest runt överallt i amerika (kontinenten), japan och asien och aldrig haft en fast ständig boplats, utan flyttat runt och upplevt saker. jag skulle dock äga ett eget jetplan och ägt ett semesterhus nära stranden på en ö i grekland. jag skulle aldrig berätta för andra att jag var rik innan jag var riktigt god vän med dem.
Skulle köpt en hel bostadsbyggnad

Myslägenheten, som är inrett med just mysiga möbler, mysig belysning. Bokhyllor med böcker som jag faktiskt finner intressanta, ett litet skafferi fyllt endast olika te-sorter. Mysig fåtölj, mysig soffa, mysigt bord, mysiga tavlor, mysiga mattor, mysig robot som städar när jag befinner mig i någon av de andra lägenheterna. I princip ingen elektronik alls i rummet, förutom belysning då. Kan iofs använda mig utav en massa värmeljus och dylikt.

En lägenhet inreder jag som butik, anställer även nån nybliven student som handlar in allt jag vill ha. H*n får även sätta prislappar på allt i "butiken". En massa skyltdockor står utspridda i "butiken" för att ge den där härliga känslan av att vara ute bland vanligt folk. En tiggar-docka sitter vid lägenhetsdörren, någon jag undviker att få ögonkontakt med förutom när jag ska betala ut lönen till min student. 

o så typ

vet int mer :(