Forumet - Var Stekaren verkligen forumets alfahanne (Läs innan ni skjuter)

Var Stekaren verkligen forumets alfahanne (Läs innan ni skjuter)

409 0 13
Jag är INTE Stekaren, jag skriver INTE på Stekarens begäran och det är INTE emot reglerna på något sätt att tala om en enskild individ, således kan ni INTE banna mig. Vem jag är är ej av betydelse men av mitt namn att döma förstår ni nog vad jag är här för att diskutera.

Hursomhelst, vad var det som fick denna eminenta man att sticka ut ur mängden i sann rebellisk anda och göra forumet mer intressant och medlemmarna mer aktiva än någonsin förr? Hade han helt enkelt den där auran som en alfahanne ju kan ha för jag har sannerligen inte sett någon här toppa det han åstadkom. Bara titta hur inaktivt och tråkigt forumet plötsligt blivit. Kommer vi någonsin få en ny alfahanne igen och kommer denne kunna toppa Stekarens verk?

Diskutera

Spana också in:

Han var en produkt av UM's skitdåliga system och attityd till nya medlemmar med vokabulär som "random" och "troll" emot nya medlemmar. Men även UM's särbehandling är en faktor tror jag. Många personer har tagit upp detta. Piraya tog upp det senast, dem skulle ta det med varann. Det sluta med att piraya vart ignorerad. Och det är tydligen enligt en moderator som tycker att det är kul, roligt och "älskvärt" med att en användare som börjar på K kommer med dryga kommentarer och är allmänt kaxig och dryg. Det sa hon i alla fall. Det är kul! Självklart inte när någon kommer med dryga kommentarer emot henne det är en helt annan sak.