Forumet - Vår vän Lajnowh...

Vår vän Lajnowh...

433 0 4
Lajnowh blev medlem i oktober 2006. De som har hängt i forumet de senaste åren vet nog vem hon är. Om inte, så var hon en underbar och rolig tjej. Hon tog studenten i somras.

Den 22a augusti 2010 dog Lajnowh på grund av körtelfeber.

"I början av juli fick Lina körtelfeber, hon har tidigare genom åren haft en sjukdom som hon har ätit medicin för, denna medicinen försvagade hennes immunförsvar så kroppen klarade inte av att kämpa mot körtelfebern.

Hennes lever blev dålig och på grund av den blev hon väldigt svag och fick läggas in på sjukhus. Den 11e augusti fylldes hennes lungor med vätska och hon klarade inte av att andas själv så hon åkte med ambulans till ett större sjukhus i Göteborg, de satte henne på många olika mediciner, respirator och hjärtmaskin för att hjälpa henne att hålla sig vid liv.

Den 13e augusti slutade hennes lever att fungera helt, då har man väldigt kort tid på sig att hitta en som matchar och chanserna är väldigt små, men de lyckades hitta en och hon opererades samma natt. Kroppen reagerade bra i början till den nya levern och det såg ut att bli bättre, men framemot lördagen den 21e sprack hennes mjälte vilket ledde till multi organsvikt. Hon dog på operationsbordet tidigt på morgonen den 22augusti.

Hon hade fått den bästa möjliga vård som går att få, det fanns inget mer att göra för henne och hon dog smärtfritt och snabbt men hon kämpade in i det sista."Vila i frid, vackra Lina. [love]