Forumet - Var vill ni att eran kille ska komma?

Var vill ni att eran kille ska komma?

6581 0 266
Ibland när jag har sex eller oralsex med min kille brukar vi sluta precis innan han ska komma, så att han kan få komma på mitt ansikte (jag blundar). Några av mina tjejkompisar som jag diskuterat detta med säger att de tycker det är motbjudande att låta killen komma på ansiktet. Jag hade inte låtit honom på ansiktet om han inte varit min pojkvän, men eftersom vi varit tillsammans i flera månader så tycker jag inte det är något som är konstigt eller fel med det, eftersom han vill det så gärna. Vad tycker ni? Som jag förstått det så tycker väldigt många killar det är upphetsande att få komma på tjejens ansikte. Skulle ni ha några problem om er pojkvän vill komma på erat ansikte.

Spana också in:

linda_h1990:

(jag blundar)


Vilken tur!

Och sicken jävla fråga. Om han gillar att komma dig i ansiktet är det väl klart som akvavit att han ska få göra det. Att komma och säga att det är motbjudande är bara barnsligt. Hur skulle ni känna er om er kille började tjuta om att det är äckligt när ni saftar ned honom när han slickar er?
gewehr:

Var i meningen ligger oklarheten? Jag menar precis det jag skriver, om en del av en sexuell duo har en turn-on som inte skadar den andra så finns det väl inga som helst rimliga ursäkter för att inte tillmötesgå den andre?


Ja, om inte helvetet gett skador lär ungdomar göra det iaf. Men jag instämmer i allt du säger, det finns ingen ursäkt alls för två personer att inte tillmötesgå varandra i ett förhållande. Eller, kan man vara allergisk mot sperma? Vore jobbigt att få exem i ansiktet.