Forumet - vara bara vän med någon man är kär i?

vara bara vän med någon man är kär i?

5166 0 59
fistforfight:

Skulle tro det verkligen skulle driva en till vansinne efter ett tag..


ja kanske. men jag menar såhär...om man verkligen känner att man har hittat sin livskamrat. Kan man bara släppa honom/henne då. Nej, då kanske det viktigaste blir att ha personen i sitt liv, och det där fysiska kanske mindre viktigt? jag vet inte, så frågar dig :) vad tror du?
ja menar..älskar man verkligen personen kan man kanske ha överseende med att han/hon inte älskar en på samma sätt tillbaka. blev väl mest babbel de här X )
ensyster:

ja menar..älskar man verkligen personen kan man kanske ha överseende med att han/hon inte älskar en på samma sätt tillbaka.


ja men om det inte besvaras och du ändå är så nära då kommer du bara å bli sjukligt fixerad å till slut kommer inte vanlig vän-umgänge vara fix nog..

Spana också in:

Oja, det har hänt. Kan tänka mig att många killar här har upplevt detta med en tjejkompis (inbillar mig om att detta oftare drabbar killar, rätt mig om jag har fel). Man vet att det är ett rent platoniskt förhållande men man tycker sig ändå se små tecken på att hon vill ha något mer ur situationen, det blir lite önsketänkande över det hela.

Rätt jobbigt i längden, man tycker sig ha hittat en själsfrände men det blir bara en i raden av ytliga kompisar. Kärlek kan vara jobbigt ibland.
japp, det funkade inte bra, jag vågade aldrig säga något till då hon blev tillsammans med en av mina bästa vänner (på den tiden). Då sprack allt och jag var tvungen att säga som det var till henne. Det blev luddigt mellan oss ganska länge efter det, men nu är det bra igen och jag har inte haft känslor för henne efter det öht
ensyster:

nu har jag inte varit med om de här själv, utan frågar bara, ja som rubriken lyder ungefär, har ni varit/är ni vän med någon ni egentligen skulle vilja ha ett sk kärleksförhållande med? hur funkar de i såna fall?

/seriösa svar


det är bland de svåraste förhållanden som finns :/ tänk dej själv att se den du älskar med någon annan typ :( inge kul alls.
och de kommer aldrig att funka att bara va vänn med den man älskar.
ja de är seriöst[surprised]