Forumet - Vara utomlands i två månader ensam

Vara utomlands i två månader ensam

477 1 9
Hej,

jag kommer snart att resa utomlands igen och kommer studera distans kurser jag gillar och bara vara vid stranden sen.

Har gjort detta en gång tidigare och det var jättehärligt förutom att det blev ensamt efter ett tag då jag varken kan deras språk eller att de kan engelska så förbli mestadels ensam där men brukar fortfarade träffa folk där. 

kommer förmodligen gå på bio med 3 tjejer där samtidigt då de är kompisar o hänga med dessa och socialisera mig mer men undrar vad ni tycker. 

hade ni orkat vara ensamma? Isf vad hade ni dragit for nytta av i min situation?

Spana också in:

Att vara ensam kan tyckas låta skönt och det är det såklart. Men två månader är en lång tid och om du tröttnar kan det blir svårt. Tänk över beslutet noga innan du bestämmer dig. Jag brukar själv skriva en lista på positiva utkomster vs negativa utkomster av dessa typer av beslut. Bara för att få en överblick av hela situationen. Prova? :)

miwaa: Att vara ensam kan tyckas låta skönt och det är det såklart. Men två månader är en lång tid och om du tröttnar kan det blir svårt. Tänk över beslutet noga innan du bestämmer dig. Jag brukar själv skriva en lista på positiva utkomster vs negativa utkomster av dessa typer av beslut. Bara för att få en överblick av hela situationen. Prova? :)
Jag instämmer, men det är nu som jag borde fokusera på att fixa nya kontakter utomlands när jag befinner mig i just den situationen. Kan dra nytta av den ensamheten på så sätt

daygamer:
Jag instämmer, men det är nu som jag borde fokusera på att fixa nya kontakter utomlands när jag befinner mig i just den situationen. Kan dra nytta av den ensamheten på så sätt
Kör på då tänker jag! Det finns inte väldigt mycket att förlora och något positivt kommer du få ut av det. Det kan jag lova. Dessutom är det även en bra chans att samla på sig erfarenheter som kan bli till nytta många gånger framöver :)