Forumet - Vardag och helg , hur ser din vecka ut?

Vardag och helg , hur ser din vecka ut?

1499 1 32
Hm jag söker jobb genom att skicka runt cv och direkt bedrägerliga personliga brev till höger och vänster. Utöver det så har jag gött om tid till saker så som fiske, promenerande, vinylskivejakt, alkoholism, tippande, läsande av goda böcker osv. Och sedan har vi den där jävla datorn som stjäl så mycket tid så att man med jämna mellanrum får lust att dra en Ulf Lundell och bränna upp fanskapet.

Spana också in:

Min vardag:
07:30 - Vakna, urinera och duscha
08:00 - Klä på mig. Kollar mail, Google+, UM o.s.v.
08:30 - Börja jobba. Loggar in på Skype, kikar om någon uträttat något sedan dagen innan, kollar projektledningsverktygen för att se vad jag höll på med när jag slutade jobba.
09:00 (mån, ons, fre) - Stand up-möte där vi berättar vad vi gjort, vad vi ska göra under dagen, och om vi har några problem.
09:00/09:30 - Jobba
12:30 - Lunch
13:15 - Jobba
17:00 - Tidsrapportera, slutar jobba. Diskar eventuellt, och lagar sedan mat (detta kan dock ske senare, beroende på hur hungrig jag är och när min sambo vill att vi ska äta).
18:00 - Äter mat. Ser evenuellt på någon TV-serie.
19:00 - Spelar spel med min sambo.
Resten av kvällen - Vet ej.
plugg, praktik, föreläsningar och träning tar över större delen av dagen. men häng med kompisar om vi hinner/orkar och annat som händer då o då under vardagarna typ jobba/vikariera, pubrunda, utgångar eller andra events kan jag också haka på.
på helger går jag ut, hänger med kompisar, pluggar, sover, åker hem till föräldrarna etc.
mina arbetstider varierar. men går oftast upp runt åtta någongång, duschar, käkar, sminkar mig, drar till jobbet. jobbar ungefär åtta timmar vardagar och på helger kortare pass på 4-5 timmar. när jag kommer hem äter jag oftast middag, ibland är jag tyvärr för lat och struntar i det. är timanställd så har inget fast schema så har inte skaffat några rutiner.

trots att jag jobbar i princip varje helg så festar jag rätt mycket då. det är typ det jag gör på min fritid. och sitter här och muppar mig.

undrar varför du ens är intresserad av detta. men jag har tråkigt och skriver wall of text[cool]
Erram:

Vad pluggar du till?


Krishantering, bla med inriktning på katastrofpsykologi och behandling av människor som fallit offer för olyckor ock kriser med psykiska problem som följd, samt hur man kan förbättra den psykiska hälsan för personal inom ambulans, polis mfl.

tungt men intressant.
08.00-08.30: Vaknar, äter frulle och tvagar mig
11.00-12.00: Lagar och äter lunch, tar bussen in till stan och tränar, träffar vänner
16.00-17.00: Åker hem, lagar middag och äter
Sen varierar det, men pluggar i typ 3h efter att jag kommit hem, kan även träffa vänner här.

Lite annorlunda på helgerna, träffar vännerna mer då.