Forumet - Varför är alla fiender??

Varför är alla fiender??

1189 1 20

Spana också in:


_______________: varför är dom det?
För att, svårt att förklara när det är många faktorer från dag till dag. Men i helheten skulle jag vilja säga; De flesta människor har en annan syn på livet "gilla läget" och bara för att man själv säger t.ex. Aja men jag lever i detta skitsamhället för att jag måste, inte för att jag gillar det, och då helt plötsligt är man någon slags JUDAS. Människor tänk efter på vad du gillar och inte gillar, samt värdera dig själv, vad är du värd

Problemet är att det finns alldeles för mycket hat här på jorden om alla skulle försöka sköta sig själva och inte skapa hat så skulle livet på jorden vara mycket enklare, jag väljer att vara en god person men jag vet också att det finns konsekvenser av att vara en god person, du blir behandla som skit på gatan ibland (ursäkta språket).

Har en kompis som alltid brukade vara trevlig men folk var otrevliga tillbaka och nu har han blivit som de otrevlig och kaxig, livet på gatan är svårt om man är en god person. Eftersom jag är en person som ofta är på gatan och vill vara trevlig så har jag fått kämpa massor för att folk skulle acceptera mig, och nu så säger ingen inget, mer eller mindre vänner.

Det är hatet som är det egentliga problemet, enligt mig


ennie: va vad mena rdu?
Om man har sitt värde djupare i sitt själv, då bryr man sig inte så mycket om vad andra tycker, säger och gör. Vårt ytliga ego är däremot beroende av andras åsikter om oss. Det behövs minst två personer för att en konflikt ska starta, bådas egon måste vara med på det.