Forumet - Varför är alla trötta på skolan?

Varför är alla trötta på skolan?

2994 0 14

Spana också in:

Skolan är väl inte tråkigare än vad man gör den (delvis), eller att man inte har så mycket kompisar i skolan, man måste vara där och genomföra alla uppgifter man får och det kanske inte alltid är så kul, speciellt när man måste göra kursen man inte ens är intresserad av.

Jag tycker dock att jag har lite rätt att tycka att skolan är tråkig efter 13år i skolan varav 4år i gymnasiet. Snart är det äntligen över så det känns underbart! Glad
Yrkesförberedande är kul, det man är intresserad av.
Gillar inte timmerkranen eller hur jobbigt det är att räkna ut hur tungt man får köra på BK3 vägar och mekaniska delen som jag inte förstår öht.
Psykologin är oxå tråkig men det är för att jag inte förstår längre. Religionen är intressant. Idrotten är jobbig pga massa beserwissar o gillar inte när andra ser på mig. tror inte jag har nå fler ämnen och i nästa år har jag bara lastbilsämnena och går endast halvtid!!!
Jag tycker skolan är jävligt tråkig. Vad fan håller lärarna ens på med? Jag har gått på många olika skolor och haft ca 3 som faktiskt varit bra. Hursomhelst... Skolan är för den mesta urtråkig speciellt när du har ämnen du inte gillar. eller lärare som är idioter. Men man träffar många nya och gamla vänner i skolan och man har en jätte bra chans att öva upp sina sociala förmågor och utvecklas som person. Skolan har också evenemang ibland vilket är guld värt för vem vill inte ut o resa eller ha kul med polarna? Sammanfattat tycker jag att skolan är en plåga men mina vänner gör det värt att gå dit, skolan är ett steg för en bättre framtid (om du lyckas) och ibland händer grejer som är kul trotts allt.