Forumet - Varför är cannabis farligt?

Varför är cannabis farligt?

14432 0 290
Ofta hör jag människor hävda att cannabis är farligt, men nästan aldrig varför det är så. Jag är faktiskt intresserad av att höra varför folk anser att det är farligt.

Jag vill inte höra:

* Elitknarkares argument för att det inte skulle vara farligt, eller dumförklarningar av folk som tror det.
* "Det lagras i fettvävnaderna" utan något argument för varför det skulle vara farligt.
* "Man blir dum i huvudet" utan att kunna visa mig en ok källa.

Upplys mig [smile]

Spana också in:

UNDEAD:

Källa på det tack :)


Känner flera som ligger inne på psyket nu, inget att leka med [no-no]

Unexpected:

[no-no]


Dold text: Cannabis är i stort sett ofarligt. Men det gör människor mer insiktsfulla och ger dom tid att tänka efter. Det är svårare att lura någon som är pårökt än att lura någon som är full. Från ett samhällsperspektiv, där samhället bygger på att man arbetar för att få pengar, och där pengar är status, så skulle cannabis kunna bryta ner hela maskeraden. Det skulle bli svårare att styra befolkningen. Därför är cannabis farligt. Inte skadligt för dig, men skadligt för de som styr landet du bor i.
Marijuana och Hasch är samma sak och du kan få haschpsykos. Min mor arbetar med sådana patienter och de kommer vara bakom flötet resten av sina liv.

Ett intensivt missbruk av cannabis kan resultera i paranoia och psykoser. Samma effekter kan även utlösas av ett långvarigt cannabismissbruk, vilket kan leda till allvarliga personlighetsstörningar, särskilt om missbruket sker i unga år.
Andra effekter vid långvarigt cannabismissbruk

* Lungskador.
* Kronisk bronkit, det vill säga luftrörskatarr.
* Lägre testosteronproduktion, det vill säga manlig könshormon.
* Akuta ångestattacker.
* Eventuellt fosterskador.

Så ge fan i droger, du vill inte hamna i den skiten och JA det är beroendeframkallande både fysiskt och psykiskt. De som säger annat och vill ha det legaliserat är de som håller på med skiten, de har redan gått förlorade och diskutera med sådana personer är bara slöseri med tid.
Mawns:

Men det är ju sanningen ju. Det ÄR ju farligt, och det är därför det är förbjudet. Något bättre svar får du nog inte i den här tråden.


Då får jag tacka för ditt bidrag ^^

Saken är den att anticannabisare verkar så övertygade ibland att jag tror att jag missat något [smile]