Forumet - Varför är det så många unga gay-människors som söker kontakt via UM?

Varför är det så många unga gay-människors som söker kontakt via UM?

2489 0 32
Varje dag jag går in hit, vilket inte är så ofta numera då jag har bättre saker för mig är att det alltid är minst en tråd på "senaste" som handlar om en ung gay som söker kontakt. Jag kan inte låta bli att tro att det finns en hemlig bög-kult på denna sida som vill ta över världen genom sina inlägg här.

Jag skall kontakta Dödsguden för att röja denna hemliga bög-kult och föra den till ljuset. Önska mig till. Alla idioter som kommer in och undrar "öööhh vafan ska vi diskutera jävla spammer!" vill ja säga: Jag vet inte, var kreativ. Ta en lavemang av spolarvätska och diskutera din upplevelse av det, vafan vet jag.

Spana också in:

Har också tänkt på det. Trots att regeländringen om att tillåta kontaktannonser så länge de inte var av sexuell karaktör troligen främst var till för att underlätta andra typer av kontakt mellan medlemmarna än UM-träffar så är det enda det har lett till kontaktannonser av p12 och 13-bögar som söker andra p12 och 13-bögar.
den som går in i bögforumet måste förstå att det är många unga bögar som behöver lite stöd och hjälp för sin böghet och att det är många unga bögar som är dom bögar som skriver i bögforumet. då kan man väl hjälpa dom i stället för att klaga på att det är unga bögar i bögforumet. dessutom blir man faktiskt mindre bög ju äldre man blir eftersom man lär sig uppskatta andra saker i livet.
ceka92:

blir man? ja det handlar nog om att ha varit öppen med något länge, det blir en ickefråga.


man vänjer sig vid att vara en bög och vill pröva att äta en mat läsa en bok och så vidare. det finns andra forum för det.

ja precis som du säger det blir en inte-fråga att man inte har bög som det enda man är eftersom man har samma tid att använda men inte har tid att vara bög på hela tiden utan använder tiden till att vara andra saker (beroende på vad man gillar) fast man är samme bög alltjämt, i grund och botten.