Forumet - varför är du lycklig/inte lycklig ?

varför är du lycklig/inte lycklig ?

1833 0 44
Yogi:

Olycklig - Allting är skit! Skolan går dåligt, håller på tappa kontakten med mina vänner, kan inte gå ut och ha kul på grund av mina dumma föräldrar, sitter bara vid datorn/xbox/TV hela tiden, suck..
Life sucks!
hoppas det förändras och blir bättre för dig snart.

Spana också in:

Jag vill inte säga att jag är varken olycklig eller lycklig.

Är långt ifrån lycklig men för glad för att vara olycklig.
Sitter inte och gnäller över min olycka, försöker göra något åt den.

Skulle vilja säga att jag är en hyffsat glad person för att behöva sitta i skiten som jag gör, jag har varit med om mycket skit och det pågår även än, men jag håller huvudet ovanför vattenytan och intalar mig själv att det finns andra saker i livet jag är glad för[smile]

överlag är jag nog en ganska olycklig människa. Dock har jag mina ljusa stunder, försöker överleva så gott de går. Om man intalar sig att man kan, så kan man iaf mycket mer än man egentligen kunnat.

folk som säger "åh nej har inte träffat mina vänner på två dagar jag är olycklig" eller "Jag älskar min pojkvän så jag är lycklig" hoppas ni dör och inser vad riktigt olycka/lycka innebär. Livet är större än så.
olycklig i det långa loppet för att mitt liv är så trist, skolarbete fungerar inte alls för mig, jag har ingenting vettigt att göra på dagarna, jag slösar bort mitt liv, jag har endast ett fåtal riktigt bra vänner, men dom träffar jag nästan aldrig, jag har inga framtidsutsikter, jag vill leva ett helt annat liv så lång bort som möjligt ifrån datorer och mobiltelefoner.

EDIT: Jag ärockså olycklig för att det suger att vara tonåring idag, jag är född 30 år för sent.
jag är olycklig för att min sociala fobi begränsar mitt liv så pass mkt att jag knappt vågar gå utanför dörren. även för att jag inte har några vänner överhuvudtaget förutom 1, samt en fd knarkande familj som inte bryr sig ett skit.
olyckligt för att vården inte tar mig på så stort allvar som dem borde.
och pga utav att jag är en missbrukare samt självskadare.
och förmodligen har en sjukdom. finns även fler saker som jag är olycklig över som har hänt tidigare i livet men det tar jag inte upp här eftersom det är för känsligt.


och vad som gör mig lycklig är mina katter samt mitt ex.
och det är också det enda.