Forumet - varför är en del som klagar på emo

varför är en del som klagar på emo

491 0 51

Spana också in:

Petrovic:

För att ni är äckliga, skabbiga, fula, stinkande, attentionwhores som hatar allt och alla :)


Haha, verkligen inte sant. Att vara "emo" är väl inget fel. Det är som att det skulle vara fel att vara punkare, sportmänniska, rocker o.s.v. Alla får ha sin personliga musikstil, klädstil och åsikter för annars skulle världen bli riktigt tråkig. Jag tycker ialf att det är coolt att våga vara sig själv och inte behöva bry sig vad andra tycker.
Sandrasannanas:

Jag tycker ialf att det är coolt att våga vara sig själv och inte behöva bry sig vad andra tycker.


"Vara sig själv"? Du anar inte på hur trött jag är på det uttrycket. Hur menar du nu? Är man verkligen sig själv om man ser ut som ungefär 50% av befolkningen? Nuförtiden är ju varannan människa man ser på gatan "sig själv" genom att se ut som en depprimerad människohatare.
Petrovic:

Vara sig själv"? Du anar inte på hur trött jag är på det uttrycket. Hur menar du nu? Är man verkligen sig själv om man ser ut som ungefär 50% av befolkningen? Nuförtiden är ju varannan människa man ser på gatan "sig själv" genom att se ut som en depprimerad människohatare.


Vad jag menar med att "vara sig själv" är inte att man ska försöka sticka ut så mycket som möjligt utan bara att inte behöva bry sig så mkt om sin klädstil hur den än skulle se ut t.ex. För om man hela tiden försöker stick aut så mkt som möjligt är man ju fejkad och inte sig själv. Man ska inte behöva tänka på hur man uppför sig eller klär sig. Det ska bara komma naturligt. Då är man sig själv.