Forumet - varför är folk så tråkiga? vart tar världen vägen..

varför är folk så tråkiga? vart tar världen vägen..

220 0 24
varför är folk (som man kanske inte känner, eller känner halvt) ofta så torra mot en? varför är inte alla bara glada o vill varandras bästa? folk ser så sura ut. ingen tar kontakt med en... bara skrev av mig lite helt random.

men som idag, ett exempel.
Jag kom till skolan, gick in i en sal och satte mig vid ett bord med 3 andra personer (som redan satt där). vi pratar ibland o går i samma klass, och ingen av dem tittar knappt på mig [shake] ärligt? vf säger man bara inte "HEJ [bigsmile]" eller ngt? jag umgås ju fan med människorna ibland!

exempel nr 2.
jag skulle prata med en tjej i min klass om ett arbete. gick upp på andra våningen för att prata med henne. satte mig vid hennes bord och började försiktigt prata på om det ja skulle, hon såg så JÄVLA arg ut o tittade inte på mig EN gång. [confused] jaha..?

nä alltså, jag tycker synd om alla tråkiga människor. [n]

någon som förstår sig på vad jag pratar om?

Spana också in:

De ogillar dig hjärtligt, helt enkelt, och umgås endast med dig när gemensamma vänner är närvarande för att vara vänlig mot dessa gemensamma vänner?

PetraPott:

Jag kom till skolan, gick in i en sal och satte mig vid ett bord med 3 andra personer (som redan satt där). vi pratar ibland o går i samma klass, och ingen av dem tittar knappt på mig [shake] ärligt? vf säger man bara inte "HEJ [bigsmile]" eller ngt?


Brukar personligen själv köra på hej:et och ej vänta på dem att hälsa, om jag ansluter mig till en grupp på detta viset.
PetraPott:

Hur menar du?
Alltså det är inte så att jag är utmobbad o ingen vill va med mig! haha, men jag menar på att ofta är DE tråkiga personerna glada o så mot andra, men IBLAND så kan de vara så tråkiga mot en själv. så känner jag. [n]


De anser sig vara berättigade att vara dryga mot just dig utav någon anledning. Du utstrålar ev. ej tillräcklig pondus och självsäkerhet.
PetraPott:

vad menar du nu? förlåt för jag är trögfattad i sånnahär samtalsämne. btw, gillar din bild på HELGA PATAKI - hette hon inte så? tittade alltid på hey arnold när ja va mindre


Att du verkar dra alla över en kam så att säga.
Kollade också på det som liten, men är ej därför jag har den, hon passar mig liksom[crazy]
isola:

Att du verkar dra alla över en kam så att säga.
Kollade också på det som liten, men är ej därför jag har den, hon passar mig liksom


OK [bigsmile] jag måste säga en sak; jag SVÄR på att i Afrikas vildmark där olika folkslag bor gemensamt i små byar, där förekommer inget av sånthär. Där är alla sig själv o alla accepterar o respekterar varandra. JAG HOPPAS att det blir bättre med umänger på jobb/skola när man är vuxen. [rolleyes]